Total Adsense Guide

Total Adsense GuideNote: Denne guide er efterhånden et par år gammel, og derfor anbefaler jeg ikke, at man laver denne type hjemmesider mere. Jeg er i gang med at brainstorme på en ny guide, så du kan lære at lave hjemmesider, der tjener penge anno 2014/2015.

Dog kan du stadig lære at opsætte din side, lave keyword research, købe dit domæne og tjekke konkurrenterne på Google i min videoer herunder. 

Rigtig hjertelig velkommen til min nye video guide – Total Adsense Guide!

Total Adsense Guide er en video guide, der består af 12 videoer, som let viser dig, hvordan du kan skabe en passiv indkomst på nettet, med Google Adsense hjemmesider. Det er min første video guide, så jeg vil gerne på forhånd sige, at der kan forekomme mindre talepauser, små forvirringer, dårlige udtalelser af eks. engelske ord el.l. Så er du advaret 🙂

Du er selvfølgelig meget velkommen til at dele video guiden med dine venner og bekendte, og hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem herunder, så skal jeg nok svare 🙂

Men du vil simpelthen lære at lave keyword research, købe et webhotel og et domæne, opsætte en WordPress blog, skriver artikler, lave onsite seo, bygge backlinks og meget mere. Så lad vær med at læne dig tilbage – nu skal du nemlig tjene penge!

Se de 12 videoer, og følg min live case study fra ingenting til mine første kroner!

God fornøjelse!
Sander
Part 1 – Introduktion

Part 2 – Find Søgeord

Part 3 – Køb domæne og webhost

Webhoteller: Meebox, One, UnoEuro, Web10, CHosting, RedHost

Part 4 – Opsæt WordPress

Part 5 – Standard settings i WordPress

Part 6 – Installation af plugins

Part 7 – Find keywords til artikler

Part 8 – Smid artikler online

Kode til at fjerne dobbelt header: <title><?php wp_title(”); ?></title>

Part 9 – Google Analytics og Google Adsense

Part 10 – Backlinks

Part 11 – En rundtur i Analytics

Part 12 – En afsluttende bemærkning

54 thoughts on “Total Adsense Guide

 1. Hej Sander 🙂 Super fed guide. Jeg har fået rigtig meget ud af den, og er sikker på, at andre nybegyndere ligesom jeg selv, vil få ligeså meget eller endnu mere ud af den. Håber allerede på, at du i fremtiden vil lave flere af sådanne video guides med henblik på online marketing og/eller online salg/services.

  Super godt arbejde og initiativ!

  – Mads

 2. Hej Sander.

  Er der nogle stor forskel om man under inder ” blogs linkbuliding – Navn ” Bruger ens keywords eller normal navn?..

  Når du har her. Name,E-mail,Website?. Har den nogle stor betydning?

 3. Efterhånden som de forskellige Google opdateringer bliver rullet, som eksempelvis pingvinen, så er det en god idé, ikke kun at bygge ens backlinks på ét keyword.

  Hvis du eksempelvis har lavet 100 backlinks med den samme anchor tekst, så er der en chance for, at Google vil straffe dig. Så sørg for variere mellem dit navn, et keyword, din http:// url osv.

  Hvis du laver et forum signature, der kommer til at blive indekseret mange steder, så vil jeg anbefale dig at lave linket som et http://mitdomæne.dk link, i stedet for at gemme det bag en anchor tekst som eksempelvis “Tøj på nettet”. Så kommer du nemlig til at have mange indekseret backlinks på kun én anchor tekst, hvilket langt fra ser naturligt ud i Googles øjne.

  Mvh,
  Sander

  1. hey sander har hørt din guide og syntes det lydder enormt spændende har nogle spørgsmål jeg meget gerne vil diskutere med dig ang det at tjene penge online .. har du en facebook jeg eventuelt må ansøge .. mvh thor

 4. Jeg kan ikke rigtig se meningen i at oprette disse blogs for at tjene penge.
  Det virker umiddelbart til, at man bruger ganske mange timer på at sætte bloggen op og skrive alle de mange artikler, som du anbefaler (1-2 pr dag), for at tjene 500 kr om året (minus udgifter til webhotel og domæne).

  Min timepris er i hvert fald mere værd end det. 🙂

 5. Hey Kasper!

  Mange tak for rosen først og fremmest! 🙂

  Angående det at bruge keywordet som navn på sit link, det skal man selvfølgelig være meget påpasselig med. Man skal sørge for at variere sine links, så det ser mest naturligt ud i Googles øjne. Og husk at lav flest “http://ditdomæne.dk” links, da mange jo bare copy+paster links. Det ser mere naturligt ud 🙂

  Bedste hilsner,
  Sander

 6. Hej Sander

  Jeg synes at det er helt suveræn og pædagogisk guide, som du har lavet. Tak fordi du er så omhyggelig og dedikeret.

  Fortsæt det gode arbejde

  Gode hilsner // Ulrik

 7. Hej Sander

  Tak for en fremragende guide til adsense.
  Jeg har taget mine første små skidt ind i den store ”uhyggelige” adsense jungle
  og det havde uden tvivl aldrig foregået så smertefrit,
  hvis ikke jeg havde haft din guide ved hånden.

  Mvh
  Ulrik S Jensen

 8. Mange tak for rosen Ulrik! Jeg håber, at du får sparket røv med dine sider, og at du får skrabet nogle kroner i kassen!

  De bedste hilsner,
  Sander

 9. Det er virkelig fedt at du har taget dig den tid og givet os andre en hjælpende hånd. Nu var det kun et par enkelte nye tricks jeg fik med… Men jeg syntes at det var super fint at få bekræftet det meste af min egen ny fundne viden på seo området.

  Takker 🙂

  Yasmin

 10. Hej Sander .
  Jeg ville lige høre, hvordan man laver sådan CTA button ? Og hvordan får man dem til at hænge sammen med TradeDoubler ?

 11. Hej Bashir!

  Undskyld for det sene svar, men jeg håber, at du kan bruge det alligevel 🙂

  Den nemmeste måde at lave en CTA knap på, er ved at benytte en online generator, som laver al arbejdet for dig. En side jeg er glad for at bruge er eksempelvis denne her:
  http://buttonoptimizer.com/

  Når du så har lavet knappen, så downloader du den. Så uploader du billedet der, hvor du gerne vil have den på din side, og linker derefter billedet til produktet. Hvis du har problemer med at linke billedet til en side, så kan du se hvordan man gør her:
  http://www.youtube.com/watch?v=aoXrBhY9wU0

  Dbh,
  Sander

 12. Hej Sander.
  Jeg er helt ny, og meget forvirret.
  Når du vil lave et nyt indlæg, skriver du det så altid som en “Side” i stedet for det som hedder “indlæg”?
  Og når du laver en ny side, som du smider online (part 8) så ryger den bare over under sider i højre side, som den skal, men når jeg gør det, kommer den OGSÅ op i boksen, ved siden af “Forside” og “Kontakt”. Håber du kan hjælpe, for kan virkelig ikke finde rundt, i det hele 🙂

 13. Hej Andreas!

  Det er egentlig underordnet, om du laver det som en side eller som et indlæg. Efterhånden er jeg begyndt at lave alle posts som indlæg 🙂

  For at gøre sådan, så det ikke ryger om blandt “Forside” og “Kontakt”, så skal du gå ind og lave en menu på egen hånd, så du selv kan styre, hvad der skal være i din menu. Du kan se, hvordan man gør lige her: http://www.youtube.com/watch?v=G1Is6EmDnKI

  Dbh,
  Sander

 14. Hej Sander.
  Nu står jeg igen i et problem, som jeg ikke kan se vejen ud af. 🙁
  Jeg har fulgt din guide, og har nu bestilt mit domæne nummer 2.
  Problemet er at jeg ikke kan finde ud af at koble det til min host som er meebox.
  I din video går du ind på kontrolpanelet, men jeg kan ikke finde derind. Ihvertfald ikke som mit nye domæne. Så når jeg skriver mit nye domænenavn ind, fortæller den at den ikke er “valid” 🙁

  Håber du kan hjælpe.

  Hilsen Andreas.

  1. Hej Andreas!

   Jeg er på ferie lige nu, og har ikke mulighed for at komme med et ordentligt svar. Jeg er hjemme igen på søndag. Hvis du ikke har fået løst problemet inden da, skal jeg nok prøve at hjælpe dig.

   Dbh,
   Sander

 15. Hej Sander.
  Jeg kom derind og fik ordnet det, men hver gang jeg skriver mit domænenavn i søgefeltet, viser den en tom side, hvor der står “Index of” 🙁

 16. Hvad mener du med søgefeltet?

  Er det oppe i adressebaren, eller er det på Google? 🙂

  For hvis det er, når du prøver at tilgå dit domænenavn, så tyder det bare på, at du ikke har installeret noget på det endnu igennem dit cPanel hos din host 🙂

  Mvh,
  Sander

 17. Hej Sander.

  Jeg har nu set alle dine videoer igennem. Og må sige jeg er blevet en del klogere! Det er virkelig en super god guide – klart den bedste jeg har fundet! Mange tak 😀

   1. Hej Stefan!

    Jeg ejer ikke længere Slankekurforunge.dk, da den er blevet solgt til en anden part for et par måneder siden. Men så vidt jeg kan se, så bliver der stadig kørt samme tema på siden, hvilket er “CTR Theme”, hvor man bare skal smide sine Adsense koder ind i admin delen, og så smider temaet selv koderne op på siden helt automatisk.

    Dbh,
    Sander

    1. Hej sander og tak for det hurtige svar 🙂
     Rigtig fedt design!

     Men er det muligt med html coding eller lign at sætte dem til højre for en tekst uden andre koloner? kan nemlig godt li den twenty elleven 🙁

 18. Hvis det er, så kan jeg anbefale dig at hente det plugin der hedder Quick Adsense. Igennem det plugin kan du styre alle dine Adsense blokke, og der kan du vælge, om Adsense reklamen skal være right, center eller left, og om den skal indsættes i starten, midten eller slutningen af et indlæg. Det er meget nemt at have med at gøre 🙂

  1. Undskyld jeg spørger meget.. Men kan man sælge sådan en side som den du havde for ret meget? er det muligt at at kommunikere med dig et andet sted?

   1. Har smdit dig en mail til den email, som du har brugt til at skrive kommentaren med. Hvis den ikke er korrekt, så smid mig en mail på erzael(at)gmail.com

    Dbh,
    Sander

 19. Hi!
  Er den side stadig aktiv med kommentarer? Anyways. Jeg har netop lavet mume.dk, som skal indeholde artikelindlæg om mode, sundhed osv.

  Er det vigtigt at holde sig til et emne? – kan man ikke have en blog med flere emner, eller vil det blive set som junk?

  En anden ting, kan du skrive 15 artikler på 2-3 timer? 🙂 HVORDAN KAN DU DET? 🙂

  1. Jep, stadig aktiv 🙂

   Man behøver ikke nødvendigvis holde sig til et emne. Der er mange sider, der har et stort fælles emne, og så skriver de ellers om alt indenfor de rammer.

   Du ville sagtens kunne lave en side om mode og sundhed kombineret. Hvis du eksempelvis målretter det mod enten piger eller drenge, så burde det ikke være for stort et område.

   Og så længe du bare sørger for at skrive utroligt godt indhold, så vil det aldrig blive set på som junk.

   – Og ja, det kan jeg sagtens. Men så bliver det heller ikke godt indhold, så jeg er efterhånden gået væk fra at skrive denne form for artikler. At skrive 5 artikler i timen á 300 ord er ikke svært. Det handler bare om at tømme hjernen ned på tastaturet og så slå tasterne an i et raskt tempo. Men det kommer der ofte ikke kvalitetsartikler ud af, så det kan jeg ikke anbefale 🙂

 20. Nej det kan jeg godt se. Man må på en måde nok også have et ansvar med at levere kvalitet til nettet.

  På den anden side, som jeg ser det- ligger der mange penge i målgruppen piger (15-25) de er købevillige og samtidig hyppige netbrugere. Jeg tvivler stærkt på de nærlæser teksten, men mere skeler til billeder og hvor de kan købe det. Hvis en blog, kan skabe en trend om et produkt, eller medvirke, er det et mål i sig selv. F.eks DU SKAL HAVE DE HER RAYBANS agtigt.

  Så kan man godt lave en blog med interesse indhold, men det er ikke for at tjene penge. Så, skal man ikke adskille det at tjene penge, og det at have interesse?

  Jeg læste din anden blog, hvor du skrev du var tilknyttet fiverr. Det virker noget underbetalt at lave en artikel for 30 kr, men du tjener mere på dette end på at have ad sites? –

  Dine videos er super gode

  1. Fantastisk at du syns om videoerne 🙂 Håber de kan/har hjulpet dig!

   Ja, der er rigtig mange penge i den målgruppe. Tag eksempelvis rawgirls.dk, som Nicolaj deltog i Affiliate DM 2012 med. Han nåede målet på de 50.000 kroner på under et halvt år. Så der er helt sikkert gode muligheder for at tjene nogle hurtige penge.

   Det bedste ville jo selvfølgelig være at lave en hjemmeside, som du både har interesse for, samt mulighed for at tjene penge på. Det er sådan de helt store spillere på markedet fungerer.

   De har en passion for heste, at tjene penge online, biler eller hvad det nu kan være. Så laver de en fed blog med masser af fedt indhold og får et personligt forhold til læserne, som bliver ved med at komme igen. Og på sådan en blog er der mange muligheder for at tjene penge. Så det ene behøver ikke udelukke det andet.

   Grunden til, at jeg blandt andet skriver på Fiverr, er blandt andet, at huslejen jo skal betales hver måned. Og det kan jeg ikke gøre udelukkende fra mine reklameindtægter. Så der må lidt andre indkomstkilder til, hvor Fiverr så er en af dem.

   Dbh,
   Sander

 21. Tak for svar. Nu er jeg selv fuldtidsbeskæftiget, så er heldig at have indtægt anden side fra. Men kan godt se hvad du mener.

  Lige en anden ting, ved du hvordan seo “eksperter” arbejder? – er det også med Market Samurai , og backlinks manuelt? Google har endnu ikke indexeret min side ordentlig, så har svært ved at vurdere om min seo er ordentlig.

  Hvad er egentlig linket til din main adsense/affiliate side? (er nysgerrig) 🙂

  1. Den eneste, som jeg har offentlig lige nu, er den, som jeg deltager i affiliate DM med – nemlig modetilpiger.dk. Dog er den fyldt med indhold af lav kvalitet 😛

   Jeg har ingen ide om, hvordan de arbejder. De har så mange forskellige metoder, og de går ofte meget mere professionelt til værks. Men jeg tror da, at mange træk er de samme 😛

 22. Jeg prøvede lige igen. Det er først når jeg kommer til ca. 4 minutter plus i videon, at jeg oplever problemerne. De første tre minutter kører fint nok.

  1. Hey Simon!

   Jeg ved ikke, om du for længst er kommet videre, men fik tilfældigvis lige set din reply igen, og så tjekkede jeg lige op på videoen – den spiller ganske fint nu 🙂

 23. Tak for din dejlige adsens guide,jeg har fået rigtig meget ud af den .Har selv en lille blogspot om marketglory/goldentowns og skal snart åbne en hjemmeside , nu har jeg valgt at det skal være Word Press efter jeg har set din videoer. Word Press er meget bedre end blogger.. 🙂

 24. Hej Sander

  i den første video ca 3.28 inde i den er du på lærgitar.dk du omtaler at den ikke viser relevante reklamer fra google. Jeg forstår det som om at du kommer ind på dette i nogle af de andre videoer.

  Men det kan jeg bare ikke finde efter at set de forskellige videoer. Eller er det bare mig som har midset noget.

  Eller hvis du har link til en anden video eller tekst guide som omtaler dette.

  Eller er det bare fordi der ikke er nogle som har reklamer gitar. Eller er det søgeord som hjælper google til at vise de rigtige reklamer.

  Kan også se på siden som jeg forstår du har solgt at jeg ser en reklame for slanke produkt og 1 fra EDC og DBA som er sider jeg har været og besøge indenfor det sidste tid.

 25. Hey Sander,

  Tak for din super adsense guide. 🙂 Jeg har et ekstra spørgsmål som jeg ikke kan finde svar på. Jeg har en blog hvor jeg har sat adsense op på, det kører gennem Google Doubleclick, jeg skriver mest om fashion hvorfor det er mærkeligt at adsense pt viser forsikringsannoncer, ved du hvordan og om man kan målrette sine adsense annoncer, så annoncerne er mere rettet mod dem der læser min blog ?

  Tusind tak:)

  Med de bedste hilsenere,

  Emili

  1. Hej Emili!

   Jeg er rigtig glad for, du kunne bruge den!

   Angående dit spørgsmål, så kan du ikke rigtig gøre noget for at målrette dine Adsense reklamer. De bannere og tekstannoncer, som Google trækker frem, når dine læsere kommer derind, er baseret på læserens søgehistorik og mange andre ting.

   Derfor får du formodentlig heller ikke de samme reklamer vist, som dine besøgende får. Ole i Aalborg, som lige har været inde på automekanikers hjemmeside, vil højst sandsynligt se en reklame for reparation af biler, mens Jytte fra Næstved, der lige har kigget på Plantoramas plantesektion vil blive præsenteret for en plantereklame.

   Reklamerne er gerne personficeret så meget som muligt ud fra cookies plantet på vedkommendes computer eller søgehistorik på Google accountet.

   Så du kan desværre ikke gøre noget. Google finder de reklamer frem, som de skyder på vil passe bedst til den enkelte besøgende.

   Dbh,
   Sander

 26. Hej sander 🙂

  er der en grund til din side slankekurforunge ikke virker lige nu? tænker på om der noget man skal undgå. Eller er det en ligegyldig grund den er nede 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *