To-do listen virkede faktisk

Jeg har altid været fortaler for en to-do liste. Jeg har i hvert fald altid haft det godt med, at tingene var i orden, og der var styr på, hvornår man skulle hvad. Dog har jeg ikke selv været særlig god til at lave to-do lister, når det kommer til online arbejde.

Og det må ganske enkelt siges at være en fejl. Igår lavede jeg min første rigtigt to-do liste, med hvidt papir og en kuglepen. Jeg skreve en 6-7 punkter ned, som jeg gerne ville have gennemført i løbet af dagen. Nogle af tingene tog en eller to timer, som eksempelvis skriftligt arbejde som artikelskrivning. Andre ting kunne tage fem minutter, som at smide en cykel til salg på DBA – som foriøvrigt blev solgt med 50 kroners fortjeneste. Kapaow!

Men denne to-do liste kom altså op på seks-syv punkter, og jeg gik herefter i krig fra toppen af og ned. En halvanden times tid efter var jeg færdig med første punkt, som var at skrive et par nye artikler til mine forskellige blogs. Herefter skulle der laves noget bestilt artikel skriveri, som også tog en time eller to. Så fik jeg sat cyklen til salg, samt brainstormet over et par guides, som jeg kunne skrive herinde på bloggen. De sidste par ting på listen kan jeg ikke lige huske hvad var – men jeg fik da sat flueben ud for alle punkter.

Så alt i alt er min konklusion, at det helt sikkert ikke er sidste gang, jeg laver en to-do liste. Det får en til at lave noget, og hvis man ikke laver nogen overspringshandlinger, så får man rent faktisk lavet alt på listen. En overspringshandling kunne eksempelvis være at springe et punkt over, da man lige kunne lave punkt 3 først i stedet for punkt 2. Dette dur ikke i mit hoved, da jeg ved, at jeg i det tilfælde ikke vil få lavet punk 2.

Så nummer et på din to-do liste hver dag burde være at lave dagens to-do liste færdig.

Greetings,
Sander

Sander

Hej! Mit navn er Sander Grønlund, og her på siden blogger jeg hovedsagligt om det at skabe en online indkomst. Hver måned udgiver jeg månedsrapporter med min indtægt, så du kan følge med i og lade dig inspirere af at se mine tal - 100% uden filter.

4 thoughts on “To-do listen virkede faktisk

 1. Hej Sander
  Benytter mig også selv af to-do liste, for ellers får jeg ikke tingene gjort.

  Hvordan går det ellers med dine online projekter ? 🙂

 2. Hej Klaus!

  Dejligt at høre fra dig igen 🙂
  Ja, to-do listen er fantastisk, og virkelig noget som jeg skal benytte mig af noget mere, her i fremtiden. Arbejdsmoralen og effektiviteten blev virkelig forøget enormt, så det var ikke bare en ‘one-timer’.

  Angående mine online projekter, så bruger jeg det meste af min tid på artikel skriveri for andre pt. Det giver en pæn sjat lommepenge hver måned. Derudover lærer jeg mere og mere om niche sider og affiliate marketing hver dag, og luncher forhåbentlig sådan en her i sommerperioden.

  Derudover prøver jeg stadig at udarbejde den perfekte idé til den perfekte webshop. Den skal nok komme 😉

  Hvad med dig? Hvordan går det? 🙂

  Bedste hilsner,
  Sander

 3. Fedt at høre det går dig godt ! 🙂

  Tja det går stille og roligt, arbejdsindsatsen har været meget lille det seneste halve år pga. en del skole, men regner med at få arbejdet godt igennem denne sommer 🙂

 4. Det er kanon med en sommerferie. Det var først i slutningen af sidste sommerferie jeg begyndte med al det her online halløj, så endelig at få en hel sommerferie, som man kan afsætte til det, er kanon 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *