Tjen 100 kroner i stedet for at drømme om millionerne

Tit når jeg snakker med andre mennesker, som alle er meget interesseret i iværksætteri, og gerne vil i gang selv, så starter de altid ud med at drømme om en kæmpe virksomhed med millionomsætning efer en måned. Disse ting kommer ikke til at ske, og de kommer da slet ikke af sig selv.

Så hvorfor ikke bare gå i gang med at handle i det små til at starte med? Tjen dog 100 kroner, og start begyndelsen på din million, i stedet for at nøjes om den store millionomsætning.

Sander

Hej! Mit navn er Sander Grønlund, og her på siden blogger jeg hovedsagligt om det at skabe en online indkomst. Hver måned udgiver jeg månedsrapporter med min indtægt, så du kan følge med i og lade dig inspirere af at se mine tal - 100% uden filter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *