Tag til en boksekamp

I går aftes var jeg inde til et amatør boksestævne, som jeg var blevet inviteret med til af et par gode venner. Jeg havde aldrig set boksning i virkeligheden før, og takkede derfor ja til tilbuddet. Så fredag aften gik med at se på svedende drenge og dejlige nummer-piger.

And your point is? Prøv noget nyt engang imellem. Jeg havde som sagt aldrig været til boksning før, og bagefter kunne jeg konkludere, at det havde været super underholdende, og fedt at prøve noget anderledes. Så min pointe med det her blogindlæg er nok, at du skal prøve noget anderledes indimellem.

Så hvis du er sportsinteresseret, så tag en og se en sportsgren, som du aldrig ville have troet, at du skulle se. Hvis du er vant til at gå til rock koncerter, så smut ind og hør en akustisk intim koncert. Eller tag ind og se musicals, gå til forskellige kurser eller se andre slags film, end dem du normalt ser.

Du kunne også bare tage til en boksekamp (der er jo trods alt nummer-piger 😉 )

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *