Stop med at tude og bliv millionær

Alohaoghalløjsa!

Her til aften ville jeg dele en lille sjov ting, jeg lige faldt over. Jeg ved ikke med dig, men jeg har tit hørt på de folk, der beklager sig over, at det kun er en ud af en million mennesker der bliver millionær. De siger typisk, at det kun er en ud af millioner der vinder i lotto, og derfor bliver de aldrig nogensinde millionærer selv. De tror ikke på, at der er andre veje til millionen. Og bevares, de har da nok ret i, at der ikke er nogle andre lette veje til millionen, men millionen kan altså skaffes på andre måder.

Grunden til, at jeg ville lave dette indlæg, er, at jeg faldt over en artikel, hvor jeg læste, at et sted mellem 60.000 og 80.000 danskere ligger inde med en million kroner i rede penge. Dog er artiklen fra 2010, men mon ikke det passer meget godt stadigvæk. Altså er der omkring 1,3% af danskerne, som ligger inde med et seks-cifret beløb på deres bankkonto.

I følge mine beregninger er det langt fra en ud af en million. Så det her er blot en opfordring til alle jer, der til daglig omgås disse tudefjæse. Spark dem i røven med denne information, og sig de skal holde deres kæft og komme i gang 🙂

1 ud af 100 bare i Danmark er et rimelig pænt tal. Så spark røv, og skaf dig selv den glohede status som millionøse. Afsted med dig!

Sander

Sander

Hej! Mit navn er Sander Grønlund, og her på siden blogger jeg hovedsagligt om det at skabe en online indkomst. Hver måned udgiver jeg månedsrapporter med min indtægt, så du kan følge med i og lade dig inspirere af at se mine tal - 100% uden filter.

One thought on “Stop med at tude og bliv millionær

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *