Sanders Affiliate Guide 002: Domænet er købt

Topban2

I dagens tidligere indlæg lovede jeg at skrive, når domænet var valgt. Og efter lidt betænkningstid har jeg nu købt det domænenavn, som min nye affiliate side skal bygges op på.

Jeg har netop lige forladt siden, hvor jeg har købt domænet, og kreditkortet er stadig glødende. Men jeg måtte simpelthen bare herind og fortælle dig, hvilket domænenavn jeg har købt. Jeg er faktisk ret vild med det.

Navnet, som jeg har kastet min kærlighed på, er fitto.dk. Og jeg har netop svunget kortet igennem maskineriet, så det er dugfriskt.

Jeg havde lidt problemer med at finde et fedt navn, som ikke målrette sig efter noget bestemt, men som ligesom havde potentiale til at omfavne hele området inden for sundhed. Og det synes jeg nu egentlig, at fitto.dk fungerer meget godt til.

I forhold til brandværdien, så er det kort og nemt at huske. Det er  det i hvert fald for mig. Jeg kunne også have valgt at kalde siden slankesander.dk, men det blev desværre den store taber i denne finale.

Dermed domænet nu købt.

Er du en af dem, der har læst min Total Adsense Guide, så kan du sikkert huske, at jeg der valgte et domænenavn ud fra, hvor mange der søgte på en bestemt frase på Google, så jeg kunne drage nytte af, at domænet hed det samme som en populær søgefrase.

Det har jeg helt set bort fra denne gang. Nu har jeg valgt et domæne ud fra en langsigtet strategi, og ikke bare for at få lidt bonus i form af et EMD.

Hvis du ikke selv har fået købt dit domæne og webhotel endnu, så kan du følge denne guide til at købe dit første domæne og webhotel på kort tid.

Ellers har jeg ikke så meget lige at komme med på denne fredfyldt torsdag aften. Jeg ville blot lige gøre dig opmærksom på, at starten nu officielt er gået.

Hvis du undrer dig over, hvorfor jeg ikke har købt webhotel sammen med, så er det fordi, jeg har et i forvejen, som jeg kommer til at bruge.

Har du ikke et webhotel i forvejen, så skal du købe dig et. Det koster små 200-250 kroner for et helt år.

Men jeg forlader bygningen igen, og glæder mig til at vende tilbage igen i løbet af de næste par dage, når strategien for siden skal laves, og siden skal sættes op.

Cheers,

Sander

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *