Sådan køber du et domænenavn til 44 kroner hver gang

saadns

Da jeg i tidernes morgen for første gang skulle købe mig et .DK domænenavn, var jeg lidt på herrens mark. Der var ikke nogen ordentlig guide til at finde rundt i den jungle, som jeg synes, det var.

Inden jeg købte mit første .DK domænenavn, havde jeg registreret 50-100 .com, .net og .org domæner. Men da jeg så skulle registrere mit første danske domæne, kløede jeg mig i håret og vidste ikke rigtig, hvor jeg skulle gå hen.

En af grundene til, at det var lidt svært at finde i, var blandt andet på grund af DK Hostmaster. Det var dem, man “lejede” domænenavnene hos, men der var ingen stor fed købsknap inde på deres hjemmeside.

Til sidst fandt jeg så ud af, at man skulle igennem en registrant for at kunne få et .DK domænenavn. Og det billigste alternativ på markedet var Webhosting.dk. Her var og er prisen fortsat 44 kroner + et kortgebyr på 67 øre.

Webhosting.dk har dog ikke det nemmeste købsflow, så har du ikke prøvet at købe et domæne hos dem før, kan det være svært at finde vej til checkout og muligheden for rent faktisk at betale for dit domæne.

Derfor har jeg lavet denne korte videoguide, der hurtigt guider dig igennem købsflowet hos Webhosting.dk, så du altid kan få domænenavne for 44 kroner.

Bemærk, at hvis du har dit webhotel hos eksempelvis UnoEuro eller Meebox, kan du sagtens stadig købe dit domænenavn hos Webhosting.dk for 44 kroner og så bare redelegere det bagefter.

Det gøres inde hos DK-Hostmaster. Når du har bestilt og aktiveret dit domænenavn, logger du ind hos DK-Hostmaster og trykker på “Redeleger domænenavn”. Herefter indtaster du så selve domænet og den nye primære navneserver (navneserveren på dit webhotel), og trykker på redeleger.

Husk at du skal have tilføjet dit domænenavn som addon domæne i dit webhotel, inden du kan redelegere det.

Sådan køber du dit DK domænenavn billigt

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *