Sådan får du naturlige backlinks

Jeg har lige fået et af mine første naturlige backlinks her på SanderG.dk.

Her fortæller jeg lidt om, hvor jeg har fået det, og hvordan du kan få det:

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

5 thoughts on “Sådan får du naturlige backlinks

  1. Giver i grunden også ret god mening, er noget man burde gøre noget oftere^ Også det jeg lidt håber på engang når den nye blog kommer op. Kræver dog først jeg får rodet med lidt PHP eller tyr til bare at copy paste header/footer ind i hvert indlæg.

    Nok offtopic – godt, inspirerende indlæg! 😉

  2. Nice vid. Mangler bare stadig at få den ene fede idé til en blog, først og fremmest. Mangler sgu hovedemnet, inden jeg kan begynde på de fede indlæg :-/ Men cheers! Keep it coming. Altid interessant 🙂

    1. Et lille tip som blogger, eller generelt bare en kreativ person – så hav altid en notes eller sketchbog i nærheden 🙂 Sådan at idéen ikke flyver væk! 🙂

  3. Hej Sander
    Jeg ønsker at e-maile dig om et eventuelt samarbejde, men kan ikke finde dine kontaktoplysninger. Kan du sende mig en e-mail?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *