Så har jeg fundet vinderne

Så har jeg fundet vinderne af min niche keyword konkurrence. Se vidoen, og se om det blev dig!

Deltagende:
Emil Stahl Pedersen 1
Bruno Høiberg 2
Kasper Toxvig 3
Kim Andersen 4
NIchlas Baun 5
Morten Pauch 6
Kristian T 7
Jonas 8
Kristoffer Føns 9
Martin Bjørnberg 10
Mads 11
Klaus 12
Halfdan Timm 13
Eric 14

Sander

Hej! Mit navn er Sander Grønlund, og her på siden blogger jeg hovedsagligt om det at skabe en online indkomst. Hver måned udgiver jeg månedsrapporter med min indtægt, så du kan følge med i og lade dig inspirere af at se mine tal - 100% uden filter.

One thought on “Så har jeg fundet vinderne

  1. Yes yes yes!!!!! waaauw !! Jeg har aldrig vundet noget før.. Jeg er rørt til tårer! Først vil jeg gerne takke min familie og alle mine fans! Uden dem havde jeg slet ikke været her idag! Så vil jeg gerne takke Sander for en fantastisk konkurrence ! 😀

    Til alle andre der ikke har vundet noget før. I må ikke give op. I skal bare blive ved og ved og ved ! tak 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *