Rene Nielsen – En kæmpe inspiration

I dag var jeg så heldig at høre et foredrag af Rene Nielsen – manden du måske husker fra Heltegalla på TV2. Rene fik i en tidlig alder kørt begge sin ben af på togskinnerne, og har den dag i dag flere OL medaljer og mange foredrag fra hele verden bag sig, samt et hus, en kone og tre børn.

Rene startede ud med at spørge publikum om, hvad det første var, man tænkte på, når man så ham. Og selvfølgelig nævnte flere, at de lagde mærke til, at han ingen ben havde. Det var allerede der en meget tankevækkende introduktion til 60 fede minutter, da man allerede efter de første to var grebet.

Jeg vil egentlig ikke gå så meget i dybden med selve foredraget, da du selv bør opleve det, hvis han kommer et sted nær dig. Kort vil jeg dog ridse nogle af hovedpunkterne op, som jeg kan huske derfra. Rene har vundet en guldmedalje ved OL for handicappede i spydkast, han har en bachelor og en masterkandidat indenfor idræt, han har tre børn, en dejlig kone og et hus, som han altid har drømt om.

Derudover har han en ting til – en ting som jeg fandt allermest inspirerende – han har et job, hvor han ikke arbejder. Han er et af de mennesker, der har forstået livet, og fuldfører det efter hvad han vil, og ikke hvad andre synes, han skal gøre. Han lever i dag af at holde foredrag, og som han sagde, så føler han ikke, at det er et arbejde.

Så pointen med dagens blogindlæg er; Få et job hvor du ikke skal arbejde!

Sådan har jeg aldrig hørt den formuleret før – men jeg synes, at det er fantastisk!

Så tak for et fedt foredrag Rene – du er et stort menneske og virkelig inspirerende og motiverende at høre på! Og så har jeg endnu en bog, som jeg kan tilføje til min liste over bøger, jeg skal have læst.

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *