Oktober rapport – Affiliate DM 2013

1010557_356721077790889_1144919475_n

Så er oktober måned et overstået kapitel, og vi skriver nu november. Dermed er det endnu engang blevet tid til at gøre status. Først og fremmest kan jeg stolt meddele, at jeg nåede alle mine mål, som jeg havde sat mig i starten af måneden. Det er jeg selv rigtig stolt over, da det ikke lykkedes mig sidste måned, og at jeg generelt har haft problemer med at opnå mål, der har haft en længere løbetid end en uge.

Så hvis vi skal tage dem skridt for skridt, så kan vi starte ud med trafikken. Der havde jeg et mål om at få over 2.000 organiske besøg. Og det har jeg sørme også indfriet. I alt har jeg haft 2421 organisk besøgende, hvor 2264 har været fra Google. Af andre organiske trafikgeneratorer har Bing, Yahoo, Ask og Findhurtig også været indover, men Google trækker det store læs. Så det var det første mål, som jeg havde fået indfriet. Fedt!

w1

 

 

w2

Mit andet mål var antallet af skrevne ord og artikler, som jeg havde lidt problemer med af indfri. Jeg havde en lille weekendtur til udlandet, som fik mig på afveje, og da jeg kom hjem igen, kunne jeg ikke komme i gang med at skrive. Men da vi nåede hen til slutningen af måneden, så måtte jeg hellere se at komme i gang. For jeg havde ikke skrevet 2/3 af alle artiklerne, for at stoppe der. Så kunne jeg lige så godt få den sidste tredjedel med.

Så jeg kan stolt sige, at jeg har fået skrevet alle mine 90 artikler, som også var målet. Alle artiklerne var på minimum 300 ord, så det er lige 27.000 nye ord til siden. Fantastisk. Jeg har dog ikke fået smidt alle artikler online endnu, men de er dog skrevet og ligger bare klar. Så de ryger nok op en gang i den nye uge. Derfor er det heller ikke alle ordene, der lige er med i denne oversigt.

w3

Så her på billedet kan du kun se de første 26.000 ord, der er blevet udgivet. Dertil skal lægges et par tusinde ord, da jeg stadig mangler at få lagt omkring 20 artikler op. Dermed har jeg også fået slået min egen skriverekord for en måned på siden, da den tidligere lå på 27.726 ord fra august måned. Mit andet mål er blevet indfriet. Fedt!

Og så kommer vi til den del, som folk nok finder mest spændende. Indtjeningen. Mit mål for denne måned var 700 kroner, og jeg var skidesur, da vi var nået til den 31. oktober, og jeg havde tjent 693 kroner. Det pissede mig af, at det kun var et par kroner, der skulle forhindre mig i at nå mit eget mål. Vi snakkede 2-3 Adsense klik mere, og så var den hjemme.

Men det skulle vise sig, at jeg brokkede mig for tidligt. For omkring frokost tid havde jeg allerede fået de nødvendige Adsense klik, så jeg var kommet op på den rigtige side af 700 kroner. Det var helt vildt fantastisk, for så havde jeg fået indfriet alle målene for denne måned. Så jeg var næsten allerede klar til at skrive månedsopdatering den dag, da jeg ikke regnede med, at der skete mere.

Men jeg havde ikke tænkt på, at det nu også var blevet lønningsdag. En dag, som man som affiliate holder meget af, da folks kreditkort nærmest er glødende. Og det kunne jeg virkelig mærke. For i løbet af aftenen sad jeg klistret til skærmen, da jeg efter hver halve eller hele time kunne opdatere, og dermed se at jeg havde fået endnu et salg. Det var fantastisk!

Så da dagen var omme, der havde jeg faktisk et oktober resultat, der kom op på den anden side af 1000 kroner. 1000 KRONER!!! Og det hele blev afgjort af den sidste dag på måneden. Jeg havde ikke lavet et affiliate salg siden d. 20. oktober, så det var helt fantastisk! Mit tredje og sidste mål blev indfriet. FANTASTISK!!!

Dermed er det blevet tid til at gøre en lille status, som du kan se herunder.

Indtjening

Affiliate: 1025,84 (+627)

Adsense: 905,47 (+379,69)

I alt: 1932 (+1006)

Udgifter: 0

Organiske besøg i alt: 5570 (+2421)

Indlæg skrevet i alt: 227 (+90)

Igen kan jeg stolt meddele, at mine udgifter ikke er eksisterende, hvilket jeg er utroligt glad for. Jeg har heller aldrig før brugt penge på mine affiliate sider, så jeg tror ikke, at det kommer til at ske med denne her.

Men jeg har fået lavet en side, som har tjent mig over 1000 kroner på en måned. Det er kun anden gang, jeg har gjort det med en affiliate side. Den første gang det skete, var med min deltagende side under sidste affiliate dm. Coincidence? Don’t think so. Det er fantastisk! Jeg kan huske, at jeg skrev nogle overordnede mål ned i mit første indlæg, der omhandlede affiliate dm. Du kan finde det her http://sanderg.dk/bliver-jeg-den-nye-danmarksmester/.

Egentlig nogle mål, som jeg havde glemt alt om. Men nu hvor jeg kigger tilbage på det, så kan jeg se, at jeg allerede nu har opnået tre af dem. Jeg har tjent 500 kroner på en måned. Og jeg har tjent 1000 kroner på en måned. Sidst men ikke mindst har jeg også fået skrevet 100 indlæg, og jeg er brændende tæt på de 250 indlæg. Så det er jo udmærket J

De næste to måneder glæder jeg mig til. For nu skal alle julegaverne købes ind, og jeg håber på, at det kan påvirke mine tal i den rigtige retning. Jeg har ikke rigtig smagt sødmen af julemåneden på en affiliate side før, så det vil jeg helt klart glæde mig til.

Mine mål for denne måned har været lidt svære at sætte. Men jeg tror, at jeg er kommet frem til noget, som ser meget fornuftigt ud.

Skriv 73 artikler á 300 ord, så jeg kommer op på i alt 300 artikler

Tjen 1000 kroner

2500 organiske besøg

Jeg kunne godt tænke mig nogle lidt anderledes og sjovere mål, i stedet for bare at sætte de samme hver måned. Men så kreativ er jeg desværre ikke. Så hvis du sidder og brænder inde med nogle gode ideer, så vil jeg da meget gerne høre fra dig i en kommentar herunder.

Hvis man skal drage et blik mod favoritterne til at vinde hele skidtet, så kunne det godt tyde på, at det blev endnu et modesite, der gik hen og vandt. Ved sidste indberetningsdato var 6/10 i top 10 modesites. Og jeg kunne forestille mig, at der er endnu flere i denne omgang. Dog aner jeg det ikke, da jeg ikke har set nogle opdateringer endnu.

Men hvem af dem med modesites, der vinder hele skidtet, skal jeg ikke kunne sige. Jeg har også stadig en lille favoritrolle til Halfdan og Lars med deres tandlægesite. Hvis eller når de får banket det af sted, så tror jeg, at de sparker røv rimelig hurtigt. Men det skal jo lige ud af startrampen først. Og om det sker inden modefanatikerne hæler de 50.000 kroner ind, det skal jeg ikke kunne sige.

Jeg glæder mig til endnu en måned i gamet.

Heep,

Sander

 

psst – koen kan jeg ikke forklare

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

6 thoughts on “Oktober rapport – Affiliate DM 2013

 1. Tak 🙂

  Det kunne sagtens komme deropaf, nu hvor skolen slutter i midten af november, og der dermed er masser af tid bagefter 🙂

  Men er faktisk begyndt at støde ind i det problem, der hedder, at der faktisk ikke er så fandens mange keywords tilbage at gå efter. Er i hvert fald snart nødsaget til at gå efter søgeord med mindre end 100 søgninger om måneden 🙂

  1. Fantastisk indlæg!

   – Der kan sagents være god værdi, og hente i søgeord med mindre end 100 søgninger måneden. Det vil typisk heller ikke kræve det stor, og ranke for dem, så på dem måde vil du kunne få en del gode pladser i SERP, på mange af de keywords.

 2. Vildt nok! over 1.000 kr. på en måned! Keep up the good work Sander! 😉
  – Utroligt så mange artikler du kan få skrevet!

  Du er jo mit forbillede og grunden til jeg startet! Uden din hjælp, var jeg ikke kommet så godt igang med Affiliate! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *