November rapport – Affiliate DM 2013

llllll

Wupti dupti. Så kom vi endnu engang igennem en hel måned, og jeg håber først og fremmest, at alle andre i konkurrencen har haft et godt salg i november måned, nu hvor julegaveindkøbene rigtig er begyndt at komme. Vi kommer nok til at se endnu flere salg i december, hvilket på ingen måde gør noget. Det er kun fedt, hvis vi kan få en masse salg i hus.

For mig har det været en lidt speciel måned. Jeg startede stille og roligt ud med ikke at lave noget. Så havde jeg en eksamen i midten af måneden, og til sidst sluttede jeg den af med at skrive omkring 150 artikler på tre-fire dage. Så det har været lidt op og ned, men først og fremmest kan jeg da glæde mig over, at det har været en måned, der har sat personlig rekord for min indtjening via Adsense og affiliate. Så det sgu ikke dårligt!

Hvis vi skal starte med at kigge på det, som jeg plejer at lægge ud med, så er det trafikken. Sidste måned satte jeg mig et mål på 2500 organiske besøgende, og det har jeg nået. Der er i alt kommet 2993 besøg fra de organiske kilder, så der kan sættes flueben ud for det punkt.

k2

 

 

 

k1

 

Derudover har jeg lavet designet om på siden, da det forrige var super irriterende at kigge på, og det begyndte bare at irritere mig helt vildt. Så jeg lavet det om til en mere klassisk/kedelig/moderigtig version (pas, har ikke forstand på mode, jeg tjener bare penge på det). Men i hvert fald blev det lavet om, og jeg kunne da godt se, at den nye version ser langt bedre ud.

Angående skriveriet, så satte jeg mig selv overfor et lidt let mål i denne måned. I oktober skrev jeg 90 artikler, og i denne måned havde jeg sat det ned til 73 artikler, så jeg pr. dags dato ville være oppe på 300 artikler. Men en enkelt kommentar under sidste rapport, samt en lokkedue i form af en hestemaske til den med mest indhold, fik jeg mig til at gå skrive-amok i de sidste tre-fire dage.

k3

 

 

 

k4

Så ja, jeg endte på samlede 173 artikler for november måned. Eller rettere for de sidste par dage, men det er sgu dejligt at kunne kigge tilbage på. Det var en lettelse at sætte det sidste punktum i går eftermiddags, og så tælle dem alle sammen. 173 styks var der, og fra det tidspunkt så jeg frem til at lave det her indlæg. Det er det højeste antal artikler, jeg nogensinde har skrevet til en side på en måned. Og hvis det ikke er nok til at vinde hestemasken, så kan det jo være, de bare gør sig nyttige ved at tjene nogle penge i sidste ende.

Om jeg er i spil til hestemasken, skal jeg ikke kunne sige. Jeg har gjort mit forsøg, og der er sikkert andre, der har givet den endnu mere gas. Hvis jeg bliver slået, så bliver jeg sgu slået af en værdig vinder. For at visualisere mit endelig udgivne antal ord, så kommer der et billede her. Hvordan det lige indgår officielt i konkurrencen, skal jeg ikke kunne sige. Men jeg håber da, at Halfdan kommer forbi her og ser tallet.

k5

Jeg tror ikke, at jeg er kandidat til nogle af de andre konkurrencer. Jeg har ligget på lidt over 100 besøgende om dagen i november, og jeg tror, at der er mange andre, der har haft en del flere. Men jeg har haft 9635 unikke besøgende siden start.

Jeg fører ikke konkurrence, kan jeg allerede sige, da jeg ikke har slået den nuværende 1. plads. Så der deltager jeg ikke.

Angående antallet af salg, jeg har haft, så havner vi på 64.

Og til sidst, så kan man ikke kalde mit site for en prissammenligningsside, så der stiller jeg heller ikke op.

Så den eneste konkurrence, hvor jeg forhåbentlig har en chance, er i den første med antallet af udgivne ord pr. dags dato.

Hvis vi så skal glemme hestemasken for en stund (kan man det?) – så  lad os gå videre til månedens indtjening. Der havde jeg både rekord måned med affiliate og Adsense, så det er lidt spændende at gå i dybden med.

Starter vi ud med Adsense, så endte jeg på 764,21 kroner. Det er det højeste antal kroner og øre, jeg nogensinde har tjent på et Adsense site, på en måned. Så allerede der starter vi jo godt.

k6

Og så kommer vi til affiliate delen, som har lavet en del mere. Sidste måned endte jeg med at nå mit indtjenings mål på den sidste dag, da folk lige havde fået løn. Der gik det næsten helt amok. Men i denne omgang endte det kun med et enkelt salg, og det var endda over de to sidste dage i måneden (fredag+lørdag), hvor folk ellers lige havde fået penge til julegaverne.

Men jeg endte dog med at hente 1623 kroner hjem på den del. Det bringer det samlede beløb op på 2388,18 kroner. Stadig ikke noget nær de andre sites i konkurrencen. Jeg må gøre et eller andet forkert i forhold til dem, når de kan hente dobbelt så meget hjem med 10 gange så lidt indhold. Det er nok kvaliteten af indlæggene, da det ikke engang ligger til et 02 i kreativitet, hvis vi skal gå ud fra den karakter skala.

Men jeg endte altså med at komme i mål alle tre steder.

–          Skriv 73 artikler – Tjek

–          Tjen 1000 kroner – Tjek

–          2500 organiske besøgende – Tjek

Så det kan jeg jo ikke være utilfreds med.

Og for at opsummere

Affiliate: 2648,84 (+1623)

Adsense: 1669,68 (+764,21)

I alt: 4320,18 (+2388,18)

Udgifter: 0

Organiske besøg i alt: 8563 (+2993)

Indlæg skrevet i alt: 400 (+173)

k7

Så alt i alt kan jeg jo kun være tilfreds med, at det går fremad, og at jeg har hentet rekord mange indtægter hjem på min side indtil videre. Det er lækkert. Og så må december måned da gerne blive endnu en rekord måned. I det samlede løb tror jeg ikke, at jeg har en chance for at vinde. Indtil videre er der allerede nogle, der har lagt et godt forspring. Men jeg følger stadig trop i top 10, hvilket var mit mål fra starten, og jeg kan sætte hak ud for 250 udgivne indlæg. Nu er næste stop 500 indlæg. Og så var jeg lidt over 100 kroner fra at nå mit mål på 2500 kroner på en måned. Men det kommer forhåbentlig her i julemåneden.

Rent personligt har jeg fokuseret meget på online arbejde i den sidste uges tid. Jeg er færdig med skolen, og nu giver jeg den et forsøg med mine online remedier, for at se om det kan køre rundt. Efter at have stoppet min engelske case study, så er jeg begyndt at lure lidt mere på den igen, da jeg hele tiden lærer nye ting om det amerikanske niche marked. Så det kan da være, der bliver åbnet op for den igen.

Ellers er jeg stadig i gang med at komme på ideer til case studies, som kunne være sjove at udføre. Hvis du har en ide, så må du da meget gerne komme med den her. Jeg er åbne overfor rigtig mange ting, som du synes, kunne være sjove at teste.

Og så håber jeg bare, at du ender med et rigtig godt julesalg i denne måned!

Heep!

Sander

 

 

 

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *