Min første bestilling hos Hungry

Der har været meget omtale om den nye fastfood-portal Hungry.dk. Jeg har ikke selv været for eller imod Just-Eat eller Hungry, da jeg egentlig bare synes, at det er dejligt med et større udvalg end kun Just-Eat. Så på den side er det fedt, at Hungry prøver at tage kampen op. 

Jeg benyttede mig så af Hungry for første gang i går, til at bestille mit første fastfood måltid i lang tid. Jeg havde kun kort kigget på Hungry før, men ikke set på de forskellige restauranter i mit område. Der var vidst omkring syv valgmuligheder i min by, hvilket er helt tilfredsstillende. Jeg spiser hverken sushi, kinesisk eller andet mærkværdigt fastfood. Jeg er fuldt ud pizza mand.

Så det blev altså til pizza til mig, kærsten og en god ven. Og vi udnyttede et pizzaria, der tilbød gratis levering, som der efterhånden ikke er mange, der gør. Den eneste ting, der var lidt irriterende var, at jeg bor på en vej der i daglig skrift forkortes med ‘Sdr.’ i stedet for Søndre, som det oprigtigt hedder. Dog fandtes ‘Sdr.’ ikke i Hungry’s system, og derfor skulle jeg skrive den helt rigtige adresse, som jeg aldrig bruger. Forkortelsen fungerer altid på breve, gps’er osv. Så det var det eneste, der irriterede mig en lille smule.

Men pizzaen kom hurtigt, faktisk 10 minutter inden den var sat til at skulle komme. Udbringeren var smilende og glad, og maden smagte dejligt. Så alt i alt en god oplevelse, og ikke sidste gang jeg bestiller fra Hungry!

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *