Juli rapport – Affiliate DM 2013

Så er vi nået til den første opdatering i konkurrencen Affiliate DM 2013, og det er nu blevet tid til at gøre status. Jeg deltager som sagt med sitet modetilpiger.dk, hvor jeg kommer til at skrive om en masse forskelligt modetøj. Noget, som jeg har prøvet kræfter med før, men som jeg aldrig helt er gået i dybden med. Derfor bliver det spændende at se, om jeg med dette site kan gøre det bedre, end jeg før har gjort det indenfor modebranchen.

For jeg har nemlig før haft sider i denne branche – to for at være helt præcis. Den ene har jeg stadig, mens den anden er solgt. Den, som jeg har solgt, tjente jeg et sted mellem 100 og 200 kroner på om måneden på affiliate. Ikke noget yderligere vildt. Dog har jeg allerede nu flere artikler på mit nye site, end jeg havde på det gamle. Så jeg håber, at jeg i hvert fald kan slå min gamle indtjening.

Hvis vi skal snakke tal – som du garanteret er ret interesseret i at høre noget om, så må jeg skuffe dig og melde ud med et stort rungende 0. Der har ikke været nogen former for indtjening indtil videre. Jeg havde overvejet at smide Adsense ind på siden, bare for at tjene en krone eller to, så jeg kunne ligge foran mange af de andre her ved den 1. august. Men det gad jeg ikke. Nej, jeg har for en gangs skyld fokuseret udelukkende på affiliate, og jeg er virkelig spændt på, hvordan det kommer til at forløbe sig.

Et andet punkt, som også interesseret mig meget, er mængden af organisk trafik, som jeg har haft inde på siden. Indtil videre er det blevet til 64 besøg fra Google siden d. 20. juli, hvilket jeg bestemt ikke er utilfreds med. De besøg er fordelt ud over 22 søgefraser, som heller ikke er dårligt. Taktikken er at gå efter så mange long tail keywords som muligt, og jeg synes allerede nu, at jeg er kommet meget godt fra start, hvad det angår.

Jeg har ikke været ude og investere i noget, så jeg har heller ikke haft nogle udgifter, som jeg kan rapportere om. Jeg har skrevet alle mine tekster selv, og det bliver jeg også ved med i fremtiden. Dog er jeg begyndt at lege lidt med nogle længere indlæg, end det jeg plejer, for at se hvordan det kommer til at fungere.

Normalt plejer jeg at have et krav på 300 ord pr. indlæg, men nu hvor der er så meget snak om dybdegående og lange artikler, så måtte jeg hellere se at få prøvet det af også. Så nu har jeg indtil videre fået skrevet to artikler, som hver er på 2.000 ord. Så nu må vi se, om de kommer til at ranke bedre end 300 ords artiklerne. Indtil videre er de inde i en Google dans, men jeg håber, at der kommer et mere stabilt resultat fremover.

Dog skiller de to lange artikler sig også ud fra de andre, da mange af de korte artikler er skrevet ud fra søgeord på omkring 100 søgninger om måneden. Omvendt er de lange artikler skrevet på søgeord, som har mere end 800 søgninger hver måned. Det er også grunden til, at jeg med de indlæg har skrevet lidt mere, da det kræver mere at komme på side 1 med disse fraser, end det gør med fraser på 100 søgninger om måneden.

Så for at komme med en opsummering, så kan de sidste ti dage af juli måned skæres ned til:

Indtjening: 0,-

Udgifter: 0,-

Organiske besøg: 64

Indlæg skrevet: 32

Som du kan se, så har jeg fået skrevet 32 artikler indtil videre, som jeg har fået smidt op. Det regner jeg stærkt med, at jeg kommer til at slå i denne måned. Jeg har fundet en super god ny arbejdsmetode, som jeg er begyndt at bruge, hvilket jeg  virkelig kan mærke hjælper.

Et af de redskaber, som jeg er begyndt at bruge, er eksempelvis et skriveprogram der hedder Dark Room, som fylder hele skærmen, så man ikke har noget, der kan distrahere en, når man sidder og skriver. Og så differentiere det sig fra Word på den måde, at baggrunden er sort og skriften er grøn. Der går rent Matrix i den. Umiddelbart skulle man tro, at det var utroligt ubehageligt at kigge på, men jeg har fundet ud, at det ikke skinner lige så meget i øjnene, som den hvide baggrund i Word. Ergo får jeg ikke lige så hurtigt ondt i hovedet, som jeg gør, hvis jeg skriveri  Word.  Hvis det har fanget din interesse, så kan det hentes her.

Så selvom jeg har en 14 dages ferie i denne måned, samt en skolestart lige efter jeg kommer hjem, så skal jeg have overgået antallet af skrevne artikler i juli måned. Det må være et af målene for august. Og så håber jeg også stærkt på, at jeg får lavet mit første salg i august. Men nu må vi se. Jeg vil i hvert fald blive ved med at skrive.

Antallet af organiske besøgende ville jeg heller ikke have noget imod, hvis det steg. Jeg tror målet for august må være 300 organiske besøgende, hvilket jeg sagtens kan se ske.

Derudover håber jeg, at du får lavet noget på dit eget site!

Heep,

Sander

Sander

Hej! Mit navn er Sander Grønlund, og her på siden blogger jeg hovedsagligt om det at skabe en online indkomst. Hver måned udgiver jeg månedsrapporter med min indtægt, så du kan følge med i og lade dig inspirere af at se mine tal - 100% uden filter.

2 thoughts on “Juli rapport – Affiliate DM 2013

  1. Der er gået mode i det der mode… Fedt med en opdatering og held og lykke med dit site!

    Super tip med Dark Room! Et glimrende program – bruger selv et tilsvarende, kaldet Focus Writer. Konceptet med at fjerne alle distraktioner er virkelig godt for produktiviteten. Et godt trick er desuden at skrive løs i f.eks. 10-15 min nonstop – UDEN at rette slå fejl etc. Det hjælper gevaldigt på kreativiteten, hvis man er gået lidt i stå med skriveriet. Ofte får man skrevet noget vrøvl, men i mange tilfælde kan store dele af det bruges -efter en tur igennem en stavekontrol 🙂

  2. Er der forskel på Dark Room og Focus Writer? Er det også med sort baggrund og grøn skrift, eller er det bare ligesom Word i fullscreen? 🙂

    Jeg plejer som regel også bare at skrive 10 artikler i et rap, og så derfor holde en pause på 10-20 minutter. Det er godt at have nogle små breaks ind imellem, så man ikke går helt død i at være kreativ.

    Og ja, der er gået mode i at skrive om mode. Men det er også bare en rigtig stor kage, som der skal fordeles ud på mange munde. Og hvis man kan få en lille bid af en stor kage, så vil jeg være tilfreds 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *