Indkomstrapport – September 2016

septembers

Hvor august måned bød på sommer og sol, har september måned været lidt mere grå og kedelig. Efteråret er for alvor over os, og lige nu kan jeg sidde og se ud af et regnvådt vindue på et ligegråt skydække, så langt øjet rækker.

Det grå efterår har dog også sine hyggelige sider, selvom jeg dog ikke er meget for at skifte væk fra shorts og over til jeans igen. Det er et skifte, jeg udskyder så lang tid som overhovedet muligt hvert eneste år. Der er lige en mellemperiode med joggingbukser, inden jeg må bøje mig og finde mine jeans frem igen.

September har været en rolig måned, dog med enkelte intervaller af haste-arbejde. En af de ting, jeg har brugt en del tid på, er at finde mig et nyt kontor, som dog desværre ikke er lykkedes endnu.

Jeg har været ude for at se på et par stykker – blandt andet et her i Slagelse samt to i Korsør. Det her i byen var dog for småt og havde for mange mangler, mens de to i Korsør var i den dyre ende (for mig).

Og så tror jeg også bare, at jeg stille og roligt har taget skade af, hvordan det er kørt på de to forrige kontorfælleskaber, hvor jeg har siddet. Der har jeg begge steder betalt 1.000 kroner om måneden ex. moms for en plads, og der har ikke været nogle yderligere omkostninger til eksempelvis forbrug eller internet.

De steder, jeg har været ude at kigge på, har der været et relativt højt forbrug oven i huslejen samt udgifter til bl.a. internet. Men det er nok bare mig, der er blevet forvant til de gode, og ikke mindst billige vilkår, jeg har haft førhen.

Der har heller ikke været krav om depositum eller forudbetalt leje, hvilket der typisk er mange andre steder. Det ender dog nok med, at jeg bøjer mig i støvet, når jeg kommer til at savne det nok. For det er bare ikke det samme at siddeo g arbejde hjemme fra sin stue – selvom det sjovt nok er det, mange drømmer om.

Det er sjovt, hvordan det er eftertragtet at kommet til at arbejde hjemmefra. Og jeg skal ikke være hellig på dette område, da jeg også selv har drømt om det. Især da jeg gik i skole. De der morgener, hvor uret ringede alt for tidligt, det var mørkt og koldt udenfor, og man bare kunne se frem til otte timers dødssyg undervisning. Der var det et drømmescenarie at kunne arbejde hjemmefra.

Men det er egentlig ikke så festligt i længden, hvis man ikke har så meget at tage sig til. Jeg kan forstå, at datidens (og nutidens for den sags skyld) husmødre nemt kunne arbejde derhjemme. For de havde rigeligt at få tiden til at gå med.

Men når man sidder og arbejder derhjemme, er det lidt ligesom dengang man var i folkeskole, og man godt kunne blive under dynen, eller endda ønske sig en mild omgang influenza, så man ikke skulle i skole. Det var sjovt at være hjemme en dag eller to, men så blev det egentlig også ret hurtigt røvsygt.

Så at sidde hjemme og arbejde er på ingen måde en permanent løsning for mig. Jeg skal ud og have mig et kontor. Og det bliver nok i den nærmeste fremtid, hvor jeg så må bide i det sure æble og slippe det, det nu engang koster at få sig et sted at sidde.

Afslutningsvis kan jeg fortælle dig, at jeg netop nu har gennemført en handel. Jeg har endnu engang solgt en af mine hjemmesider, men det må du vente med at høre om til næste måneds opdatering. Uha, var det en teaser? Det tror jeg vist nok!

Min indkomst i september

 • Sanderg.dk
  • Affiliate: 7.470 kroner
  • Total: 7.470 kroner
 • Konfirmandkant.dk
  • Affiliate: 572,06 kroner
  • Total: 572,06 kroner
 • Tekster
  • Total: 6.000 kroner
 • Konsulent
  • Total: 4.200 kroner
 • I alt
  • Affiliate: 8.042,06 kroner
  • Tekster: 6.000 kroner
  • Konsulent: 4.200 kroner
   • I alt totalt: 18.242,06 kroner

Du kan læse min indkomstrapport for august måned her, hvis du ikke allerede har set den.

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

12 thoughts on “Indkomstrapport – September 2016

 1. Hej Sander.
  Jeg er meget fascineret og interesseret i din virksomhed og ville hører om du kan hjælpe mig med at komme igang?
  Mvh Sara

  1. Hey Bo!

   Vi blev “smidt” ud, i og med det firma, der ejede bygningen, og som vi havde lejet os ind hos, var blevet opkøbt og dermed havde solgt den bygning, vi sad i. Dermed kunne vi desværre ikke blive siddende 🙂

 2. Hej Sander Grøndlund!

  Super flot med dine tal, og gode blog indlæg.
  Jeg har dog bemærket. at der de seneste 2-3år er kommet oceaner af nye “affiliates” hjemmesider. Mange af dem stinker langt væk, af billige og hurtig skrevet tekster som kun forvirrer forbrugerene, og som har formål at tjene hurtige penge. Hvad er dit syn på omkring dette? Tror du Google spotter de mindre gode hjemmesider, og fjerner helt fra søgemaskinen?

  Arbejder du for resten med at bygge inks? Og vil du turde købe hurtige links?

  Hilsen Lukas.

  1. Hej Lukas!

   Tak, først og fremmest 🙂

   Det er ikke kun inden for de sidste par år, der er kommet mange “hurtige” affiliate sites. Det har der sådan set altid været. Jeg tror bare, der er kommet flere ind i gamet, som har fået øjnene op for denne måde at tjene penge på. Og ikke alle har samme tålmodighed eller arbejdsvilje til at bygge noget solidt op, hvorfor de så vælger hurtige løsninger, der forhåbentlig kan give det hele på den halve tid.

   Og jeg skal da bestemt ikke være hellig på dette område. Jeg har selv lavet en del af disse sites, men ingen har tjent noget nær det, som mange andre hiver hjem. Det er de hurtige penge, det handler om, jeg dem har jeg også selv jagtet. No doubt.

   Jeg tror som sådan ikke, at de bekymrer sig om, hvorvidt Google straffer dem eller ej. Jeg tror, at de personer, der bygger sådanne sider, så småt stopper, når de finder ud af, hvor få penge der er i at lave hurtige løsninger. Jeg har selv efter mange års erfaring med hurtige sider, der ikke har tjent penge, lært på den “hårde” måde, at det langt bedre kan betale sig at bruge 500 timer på et site, i stedet for at bruge 500 timer på at sætte 500 sider op.

   Det kan virke tiltalende bare at sprøjte sider ud på nettet, for man kan let komme til at tænke, at “jamen, hvis jeg kan tjene 100 kroner med en side, så kan jeg vel tjene 200 kroner med to sider” og så videre. Det fungerer bare ikke sådan i praksis. Brugerne vil have kvalitet. Google vil have kvalitet. Så du kan let måle på din omsætning, om du leverer den nødvendige kvalitet. Det er nemt at se, om du tjener 1000 kroner om måneden eller 100.000 kroner om måneden.

   At bygge links er ikke en gren af min forretning. Og hurtige links tror jeg kun, jeg vil købe, hvis jeg lavede hurtige sider. For hurtige links kan nemt skade et langsigtet projekt. Og det ville jo være en skam.

 3. Hej Sander,

  Har du kigget på voxeværket på Valbyvej (Slagelse?) Jeg flytter snart hjem til Slagelse efter en periode i udlandet og havde håbet at de kunne hjælpe mig med en plads – da jeg deler dine observationer mht til at arbejde hjemmefra.

  Sig endelig til hvis du vil sparre eller mødes til kaffe, jeg har selv en podcast med over 100 afsnit og er i processen med at opbygge mit eget firma i uddannelseskategorien. Primær affiliateindtægt pt, men er næsten færdigt med et premium videokursus som jeg har store forventninger til.

  Mvh

  1. Jep. Jeg blev mødt af en sælger, der havde mere travlt med at snakke med andre samt i sin mobil, end at vise mig hvad de havde at byde på. Og det var end of the day kun et lokale uden hverken vinduer eller udluftning. Så det blev ikke i denne omgang.

   Jeg har fundet mig et andet lokale meget tæt på det, jeg sad på tidligere. Det kommer der mere om i min næste indkomstrapport 🙂

 4. Hej Sander!

  Super fedt at du smækker indkomstrapporter op, har fulgt dig de sidste 6 måneder og læser tit herinde!

  Bliv ved som du gør nu, det giver motivationsboost! 🙂

  Mvh.

 5. God idé med indkomst rapporterne – ingen tvivl om, at det er både god motivation for at presse sig selv og for at inspirere andre. Det har i hvert fald virker fint for Pat Flynn – går ud fra, at du er inspireret derfra 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *