Indkomstrapport – November 2016

germanys

– Einigkeit und Recht und Freiheit –


I denne måned skulle jeg kun små tyve dage ind, før jeg fik tid til at sætte mig ned og skrive den obligatoriske månedsrapport. Jeg håber dog, trods lidt forsinkelse, at du stadig læser med, og at du kan få noget ud af mine månedsrapporter.

Jeg har efterhånden fået en lang række tilbagemeldinger fra folk, der er glade for at læse mine månedsrapporter, og som bliver motiveret og får kampgejst af at læse dem. Det er virkelig fedt at høre, da det er en af de primære grunde til, at jeg laver dem.

Det var den samme form for motivation og glæde over mit arbejde, jeg selv fik, da jeg begyndte at læse andre personers månedlige opdateringer inden for netop dette felt, og at jeg kan give det månedlige boost videre, er jeg bare utrolig glad for. Så kæmpe fedt af dig, at du stadig læser med her, mindre forsinkelser til trods.

Den ene dag tog den anden

November måned gik, ligesom december indtil videre, umådelig hurtig. Ift. arbejdet, så brugte jeg en stor del på at få styr på to større ordre, som jeg har arbejdet på her i december måned. Derfor er indtjeningen ikke så høj for november måned, men der er til gengæld noget godt i vente, hvis du vælger at læse månedsrapporten for december, som kommer i starten af januar.

Starten her på det nye kontor er gået forholdsvis strygende. Det er et godt lokale, de andre lejere er flinke til at smile og hilse, og jeg har efterhånden vænnet mig til at være her. Det hele faldt i hak, da jeg fik loadet mig op med et par rammer energidrik. Nu mangler vi bare en køler, inden det hele går op i en højere enhed.

Nytårsspecial

Jeg regner stærkt med at få lavet et mere reflekterende indlæg i tidsrummet mellem jul og nytår, hvor jeg kigger tilbage på året, der er gået. Hvilke milepæle har der været, både personligt og forretningsmæssigt? Har jeg tjent flere penge i år sammenlignet med 2015? Og hvad kommer 2017 til at byde på?

Jeg har haft alt for meget i mit hoved til at sætte mig ned og tænke over, hvad der skal ske i det nye år. I og for sig er det jo en meget god ting, da der så har været nok at lave. Men omvendt kan det også være rart at tænke lidt mere langsigtet indimellem og hoppe en tur op i helikopteren og danne sig et overblik. Det kommer jeg også til at gøre i min, skal vi kalde den nytårsspecial.

Min indkomst i november måned

 • Sanderg.dk
  • Affiliate: 7.340 kroner
  • Total: 7.340 kroner
 • Mindre affiliate sider
  • Total: 372,76 kroner
 • Konsulent
  • Total: 3.000 kroner
 • I alt
  • Affiliate: 7.712,76 kroner
  • Konsulent: 3.000 kroner
   • I alt totalt: 10.712,76 kroner (-11.902,24 kroner)

Du kan læse min indkomstrapport for oktober måned her, hvis du ikke allerede har gjort det.

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

One thought on “Indkomstrapport – November 2016

 1. Er som du selv skriver super motiverende at læse på din side men også din indkomst rapport. Så er da spændt på den næste .

  En ring er sikkert jeg er selv gået igang har dog stadig førate gevinst via affiliate til gode men atarter i det små og blev godkendt til adsense i mandags og må tage det andet sideløbende. Men du er super inspirerende at læse tak for der

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *