Indkomstrapport – Marts 2016

Så meget tjente jeg i marts 2016

londonmarts2016

Så fik jeg sat mig ned og lavet min månedsrapport for marts måned. Jeg tror faktisk, det er den første gang, jeg rent faktisk har glemt alt om at få den lavet.

Jeg plejer stort set altid at komme i tanke om det, når vi rammer den første i en ny måned. Men denne gang var den første spækket med to-do’s hele dagen, så kom på intet tidspunkt i tanke om, at jeg også lige skulle have bakset denne her sammen.

I går slog det mig så pludseligt, at jeg ikke havde fået lagt noget op for årets tredje måned. Derfor – here we go.

En sviptur til London

En af de ting, jeg særligt har haft mit hoved fyldt med, har været planlægningen af en sviptur til London med Louie.

Vi havde i lang tid snakket om, at vi gerne ville en tur til London igen. Sidst vi var der, var tilbage i december 2014, og vi har aldrig før prøvet at bo inde i selve London. Hell, jeg havde aldrig, før denne tur, prøvet at køre med undergrunden derovre.

De to gange, vi har fløjet til London, har vi boet på lufthavnshoteller i hhv. Gatwick og Luton. Denne gang fandt jeg et lækkert hotel på SecretEscapes.dk, som lå noget mere inde i London. Ganske vidst ikke klods op ad Big Ben, men stadig så langt inde, så vi boede på grænsen mellem zone 1 og 2 på undergrundskortet.

Turen bød blandt andet på en helt stor personlig oplevelse, da vi skulle ind og se Les Miserables i Queens Theatre.

Det var den første musical, jeg nogensinde så (25 års jubilæet tilbage i 2010), og den efterlod et stort og utroligt imponerende indtryk. Så godt, så jeg sidenhen har set den ubegribeligt mange gange og kan 95% musicalens tekst i hovedet (#stolt #blødfyr #derskalværetrehashtags).

Siden jeg så den første gang, har jeg haft lyst til at komme til London og opleve den på original sproget.

Det blev nu en realitet, og det var en rigtig fed oplevelse.

lesmis

Et styrtende fald i affiliate indkomsten

Som du sikkert vil lægge mærke til, når du dykker ned i tallene herunder, så er min affiliate indkomst på Sanderg.dk faldet drastisk i marts måned.

Dette skyldes, at nogle af mine affiliate programmer har været lukket ned stort set hele marts måned på grund af noget manuelt arbejde på sporingskoder og hele tracking-systemet.

Derfor er det næsten ikke blevet til nogle indtjening på Sanderg.dk i denne omgang. Programmerne skulle umiddelbart være oppe at køre igen, men der ryger fortsat 0 leads igennem systemet, så jeg har allerede forhørt mig, om der er knas med sporingen, da jeg plejer at lave leads stort set hver eneste dag.

Jeg må bare vente og se, hvad der kommer til at ske, og hvad det får af betydning på min indkomst i april.

Dog har det om noget åbnet mine øjne, da jeg fra den ene dag til den anden mistede en månedlig indtægt på 8.000-12.000 kroner. En utrolig stor bid i forhold til min gennemsnitlige månedlige omsætning.

Heldigvis var det ikke en permanent nedlukning af programmerne. Men det kunne det jo lige så godt have været. I hvert fald kommer jeg til at savne de penge fra marts, jeg normalt ville få udbetalt i maj måned.

Men på den anden side tvinger det mig også lige pludselig til at være kreativ og opfindsom for at lappe det hul. Der er ingen tvivl om, at det er en udfordring, men på den anden side er det vel også kun det, der er med til at forbedre en på den lange bane. #Stopperklicheernenu #Sorry #Jaderskalværetrehashtags.

Indkomst i marts måned

 • Sanderg.dk 
  • Affiliate: 1.645 kroner
  • Total: 1.645 kroner
 • Konfirmandkant.dk
  • Affiliate: 1.569,03 kroner
  • Adsense: 62,83 kroner
  • Total: 1.631,86 kroner
 • Tekster
  • Total: 3.369 kroner
 • Konsulenttimer
  • Total: 6.525 kroner
 • I alt
  • Affiliate: 3.214,03 kroner (-7.045,54 kroner)
  • Adsense: 62,83 kroner (+62,83 kroner)
  • Tekster: 3.369 kroner (-5.932,20 kroner)
  • Konsulent: 6.525 kroner (+225 kroner)
   • I alt totalt: 13.170,86 kroner (-14.689,91 kroner)

Tilbage på hesten i april måned.

Cheers,
Sander

 

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

One thought on “Indkomstrapport – Marts 2016

 1. Lidt unfair med de programmer som har været lukket, for din hjemmeside har jo sikkert stadig sendt en masse trafik videre til de pågældende sider …

  Ellers spændende som altid, at følge med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *