Indkomstrapport – Maj 2015 – Indtjeningsrekord og første salg på Fitto

Screen Shot 2015-06-01 at 10.54.52

Så er årets femte måned også historie, og det har været noget af en måned for mig på alle mulige måder.

Først og fremmest havde jeg en fantastisk tur til Kreta med Louie, hvilket virkelig var tiltrængt, og kort efter hjemkomsten længtes vi da også begge efter at komme afsted igen. Så det må vi jo se, om det ikke skulle kunne lade sig gøre.

Udover at byde på et par ture i swimmingpoolen og et par dage med +30 grader, så var maj også måneden, hvor jeg rundede de 22 år. Familien var samlet hele dagen, og det endte med at blive en fantastisk dag med regnvejr og grillpølser i lange baner.

Dernæst var det også måneden, hvor min egen deadline for min side fitto.dk var en realitet. Jeg havde tidligere offentliggjort et mål om at tjene 1000 kroner på siden inden min fødselsdag (25/5), og som jeg for et par dage siden også skrev, så nåede jeg ikke i mål.

Men så!

Et par dage efter min deadline, d. 29. maj for at være helt nøjagtig, hoppede jeg endnu engang lige ind for at tjekke min som regel kedelige saldo hos Partner-ads. Dog måtte jeg lige kigge en ekstra gang, for sjældent har jeg på Partner-ads haft sådan et beløb stående for en 24-timers periode.

Da det var på Appen jeg tjekkede min saldo, kunne jeg ikke se, hvilken side der havde givet salget. Så jeg måtte gribe fat i computeren og logge ind på sitet for at komme sagen til bunds. Var det Fitto, der havde lavet et salg? Nej, det kunne ikke passe. Trafikken er stadig ret lav, og det kunne vel ikke passe, at min lille side havde solgt et produkt for flere tusinde kroner.

Jeg skulle blive klogere.

Screen Shot 2015-05-29 at 16.49.50

4 dage efter min deadline kommer jeg 70% nærmere målet. Så er det til at leve med, at jeg ikke nåede det til tiden, når den leverer sådan et par salg få dage efter.

To ordre var gået igennem min side om stepbænke, og der var i alt blevet købt for 8.372,80 kroner, hvilket kastede 698,62 kroner af sig. Næsten 700 kroner på 1 dag.

Nu mangler siden ‘kun’ at lave 301,38 kroner mere, og så er jeg i mål. Og det kunne da være lækkert, hvis det kunne ske inden alt for lang tid. Dog bliver jeg dog stadig helt høj, når jeg tænker tilbage på det moment, hvor jeg klikkede mig ind i Appen fredag eftermiddag.

 Jeg satte siden op d. 6. marts, og her, under 3 måneder senere, har den tjent 698 kroner. Jeg har før lavet sider, der har tjent mere på kortere tid, men det er stadig pissefedt, når en ny side laver første salg. Og når det er i denne størrelsesorden, så er det jo bare freaking awesome.

Jeg tror faktisk, det er mit højeste lead nogensinde. Lad dem endelig fortsætte 🙂

Modetilpiger.dk er solgt

Udover at bringe lidt nyt om Fitto, så er der også sket noget lidt uventet. Jeg har nemlig valgt at sælge min side fra Affiliate DM 2013, modetilpiger.dk.

Jeg brændte ikke for den mere, og de sæsonbetonede indlæg, der tjente penge på siden, var ved at dale i indtjening. Så da jeg fik et tilfredsstillende bud på siden, efter at have sat den til salg på Marketers.dk, valgt jeg at sælge den.

Så salget af denne side har også lige løftet den samlede indtjening. Men det vil stadig have været en god måned, hvis jeg ikke var kommet af med den.

Min indkomst i maj 2015

 • Sanderg.dk
  • Affiliate: 7.910 kroner
  • Adsense: 5,08 kroner
  • Total:  7.915,08 kroner
 • Modetilpiger.dk
  • Affiliate: 1.592,76 kroner
  • Adsense: 46,62 kroner
  • Salg af siden: 7.500 kroner
  • Total: 9.139,38 kroner
 • Konfirmandkant.dk (Ny side startet i januar 2015)
  • Affiliate: 621,48 kroner
  • Adsense: 171,36 kroner
  • Sponsoreret indlæg: 425 kroner
  • Total: 1.217,84 kroner
 • Fitto.dk
  • Affiliate: 698,62 kroner
  • Adsense: 0 kroner
  • Total: 698,62 kroner
 • Tekster
  • Total: 31.040 kroner
 • I alt
  • Affiliate: 10.822,86 kroner (+3428,80 kroner)
  • Adsense: 223,06 kroner (-231,81 kroner)
  • Tekster: 31.040 kroner (+27.582,50 kroner)
  • Salg af hjemmeside: 7500 kroner (+7500 kroner)
  • Sponsoreret indlæg: 425 kroner  (+425 kroner)
   • I alt totalt: 50.010,92 kroner (+38.704,49 kroner)

For en gangs skyld tror jeg bare, jeg vil lade tallene tale, og så kan jeg glæde mig over, at jeg knusende ramte de 30.000 kroner, som jeg var så tæt på tilbage i marts måned.

Halvvejs til 100.000 kroner om måneden. Om det er en enlig svale, eller om jeg kommer til at kunne gøre det efter i løbet af en af årets næste måneder, må vi jo vente og se.

Cheers,
Sander

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

19 thoughts on “Indkomstrapport – Maj 2015 – Indtjeningsrekord og første salg på Fitto

 1. Super godt klaret – tillykke med rekorden. Det synes jeg er super imponerende. Glæder mig til at se næste måned.

  Patrick Unisport siger du er hurtig til at skrive – kommer du snart til Kbh og tager kampen op imod mig? 😉

 2. Hvordan kan du tjene så meget på tekster, omkring 30 K? Hvor meget tekst er det du skal skrive ( antal ord ) ? Og til hvilke typer virksomheder ?

  1. Det er ret nemt Flemming – ved at skrive 🙂

   Tror det er små 100.000 ord, give or take. Min kunder er primært øvrige online marketers, der ikke selv gider at kaste sig over tastaturet, når der skal skrive 100 linkbuildingtekster eksempelvis. Så tager jeg over 🙂

 3. Kæmpe tillykke med den seje indkomst rapport Sander! Det er for vildt du ramte over 50.000 kr. på bare én måned! Og ja, følelsen af det første salg er altid lækkert ligemeget om, det er et stort eller lille salg. Men alligevel at du formår at få 2 salg samme dag og tjene så meget! Tror den side har en fremtid, hvis du fortsætter med at fylde på 🙂 !
  Glæder mig til at se rapporten for næste måned!

  1. Tak Fredskov!

   Er dog lidt i tvivl om denne måned, men nu må vi se. Et par gode tekstopgaver samt salget af Modetilpiger fik jo denne måned til at se ekstra god ud 🙂

   1. Det er sandt nok, og kender det også fra min egen side af hvordan enkelte ting kan pynte gevaldigt 🙂 – men har du ikke generelt steget måned for måned (i gennemsnit)

 4. Tillykke med rekorden Sander! Det er sgu ret imponerende må jeg indrømme. Kan være jeg skal bidrage lidt til din indtægt snart ved at købe nogle tekster af dig 😉

  Jeg har et spørgsmål – de næsten 8.000 kr. du tjener på affiliate på din blog her, hvad kommer de primært fra? 🙂

 5. Hej Sander! Super fed måned hva 🙂

  Ville lige høre om du havde en mail man kunne kontakte dig på?

  Mvh,

  Jeppe

 6. Hej Sander

  Jeg ser du har solgt en af dine affiliatesider tilbage i maj. Så vidt jeg husker var det en af de sider, der har indbragt dig mest, i hvert fald af dem, du har offentliggjort 🙂
  Nå, men jeg har egentlig lidt spørgsmål til prissættelse af sådan en side, hvis man gerne vil sælge.
  Er det muligt at sende dig en mail omkring det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *