Indkomstrapport – Juni 2016

indkomstjuni

Sommeren har ramt Danmark. Den ene hedebølge efter den anden vælter ind over vores land, og tusinder af solglade danskere strømmer dag efter dag ud mod de smukke kyster for at bade og slikke sol. Eller, vent lige..

Sådan er sommeren desværre ikke blevet – endnu. Det har været noget af en blandet fornøjelse – vejende mest til den våde side. I stedet for hedebølger har vi fået skybrud, og personligt har jeg kun fået en enkelt dukkert i år – vel og mærke til Nordic Race, hvilket var en kold fornøjelse tilbage i maj måned.

I juni måned var vejret heller ikke helt med os, men de to værste skybrud indtil videre har ligget før og efter Roskilde Festival, hvilket jeg er mere end taknemmelig for.

For tredje gang var jeg deltager på årets festival, og uden at sige for meget, tror jeg, at årets udgave i hvert fald kommer i top to.

Der blev også fejret endnu en student i familien (min kære søster) samt set/hørt bunkevis af EM bold, hvilket nu er blevet erstattet af Tour de France og inden længe OL. Det er et af de gyldne år inden for sportens verden – ikke dårligt som kæmpe sportsfan.

Smidt ud af Zalando

I de sidste par måneder har du, hvis du har læst de seneste indkomstrapporter, måske lagt mærke til, at et af mine andre sites, Konfirmandkant.dk, har tjent et par tusinde kroner om måneden.

Det har primært været i de to konfirmationsmåneder, april og maj, at siden har genereret salg. Mange af dem har været til modegiganten Zalando, men det er altså slut med det – for nu i hvert fald.

For per 1. juni valgte Zalando qua en ny affiliate strategi nemlig at lukke ned for alle de mindre publishers. I hvert fald dem hos affiliate netværket Zanox. Og da hovedparten af min indkomst på Konfirmandkant blev skabt på baggrund af Zalando, er det en kende ærgerligt.

Dog tror jeg naturligvis, der er en del andre programmer på markedet, der også kan sælge konfirmationstøj til landets konfirmander. Men det spillede bare hos Zalando.

I løbet af de sidste to år tror jeg, at jeg har genereret salg for over 100.000 kroner til Zalando. Men når der er tale om så stor en spiller, så er 100.000 jo bare en dråbe i vandet. Det er bagsiden af at samarbejde med så stor en spiller.

Konfirmandkant skal nok komme til at tjene penge på affiliate igen, når den nye sæson begynder, men det var bare lige for at sætte dig som læser ind i, hvordan det stod til med netop det site.

Indkomsten i juni måned

 • Sanderg.dk
  • Affiliate: 5.950 kroner
  • Total: 5.950 kroner
 • Konfirmandkant.dk
  • Affiliate: 272,91 kroner
  • Total: 272,91 kroner
 • Indkomst fra mindre affiliate sider
  • Affiliate: 17,42 kroner
  • Total: 17,42 kroner
 • Tekster
  • Total: 1.692,80 kroner
 • Konsulent
  • Total: 6.300 kroner
 • I alt
  • Affiliate: 6.240,33 kroner (-937,17 kroner)
  • Tekster: 1.692,80 kroner (-7.007,20 kroner)
  • Konsulent: 6.300 kroner (-1.425 kroner)
   • I alt totalt: 14.233,13 kroner (-9.422,45 kroner)

Sander

Hej! Mit navn er Sander Grønlund, og her på siden blogger jeg hovedsagligt om det at skabe en online indkomst. Hver måned udgiver jeg månedsrapporter med min indtægt, så du kan følge med i og lade dig inspirere af at se mine tal - 100% uden filter.

10 thoughts on “Indkomstrapport – Juni 2016

 1. Hej Sander.

  Elsker at læse dine hudærlige rapporter og beretninger.
  Du er desværre ikke alene i den med Zalando – jeg har også måtte vinke farvel til god portion omsætning 🙁 Øv når de store er så store, at vi mindre bliver meget små.

  1. Fedt at du læser med Ronni 🙂

   Jep, det er ikke særlig fedt. Man kan godt mærke forskel, når man går fra de mindre drenge til de store i spillet. Professionelt, bevares. Men ved ikke, om det er en god ting.. 🙂

 2. Hej Sander
  Tak for endnu en opgørelse.
  Underligt med Zalando. Kender du deres begrundelse udover det du allerede har nævnt.
  Jeg kan oplyse dig, at jeg har genereret salg for ca 75000 kr. i 2016 frem til 1. juni og har fået lov at fortsætte :-/
  Og lidt underligt når nu din side havde en klar opadgående kurve.

  1. Hej Carsten!

   Fik denne mail som begrundelse for 1,5 mdr. siden 🙂

   “Vi er ved at implementere en ny, overordnet strategi for programmet som helhed. Denne indebærer, at programmet bliver indskrænket i forhold til antal partnere, der er med i programmet. Dette er også grunden til, at vores partnerskab slutter pr. 31. maj.”

   Det er det eneste, jeg har fået som begrundelse 🙂 Men fedt at du stadig er med. Håber du høster nogle kroner hos dem fremover 😉

   1. Ok, tak for svar.
    Det lader til jeg lige er smuttet gennem nåleøjet så.
    Det er sgu surt for dig, da Zalando har god appeal til mange og gode kundebetingelser med gratis retur osv.
    Du finder helt sikkert andre løsninger 🙂
    Keep up the good work.

  1. Hej Mette!

   Jeg indberetter min indtjening til SKAT; og så betaler jeg typisk via månedlige girokort, samt restskat hvis der har været forskel i forskudsopgørelsen og den reelle indkomst 🙂

 3. Nu hvor Zalando har lukket ned for de små sites, burde du da overveje Stylepit, Nelly, Boozt, ASOS, Bubbleroom, Coaststore eller en af de andre store fashionshops. Der er nok af alternativer, og jeg vil næsten påstå, at Nelly vil kunne opveje Zalando, ja måske give endnu flere salg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *