December 2016 – Over 100.000 kroner

december2016

Så nåede vi til vejs ende for år 2016. Det har været et helt forrygende år for mit vedkommende, og jeg glæder mig allerede nu til alt det, som 2017 har at byde på.

Jeg vil dog ikke bruge denne månedsrapport til at kigge tilbage på hele 2016, men blot fokusere på denne sidste måned, som, hvis jeg selv skal sige det, endte med at gå ret godt.

Ny vild månedsrekord

Min indkomst i november måned var forholdsvis lav, hvis ikke en af de laveste nogensinde, i den tid hvor jeg har skrevet mine månedsopdateringer. Men det var, som nævnt i indlægget, en grund til.

For jeg brugte en stor del af måneden på at klargøre en aftale, som jeg så skulle bruge størstedelen af december måned på at lave. Så hvor november måned måske lavede en rekord for min laveste indkomst nogensinde, har december måned gjort lige det omvendte. Jeg endte med at banke min tidligere rekord på lige over 50.000 kroner ud af banen.

Arbejdet gik ud på godt gammeldags artikelskriveri. Og taget opgavens størrelse i betragtning, skal jeg beklage, nok især til min forlovede, hvis jeg ikke lige har været den store juleinspiration på hjemmefronten. Der har været tekster i tankerne 🙂

Status quo på øvrige punkter

Hvad angår konsulentarbejde og affiliate indkomst, var december måned ret meget status quo. På affiliate delen gik det rigtig godt fra den 1. til d. 15. december, hvor jeg havde tjent små 4-4.500 kroner. Dog gik det ned ad bakke i månedens sidste halvdel, som kun bød på lige under 1000 kroner på affiliate fronten. Forhåbentlig skyldes det de mange helligdage, jul og nytår, så jeg kan komme tilbage på hesten igen i januar.

Foruden jul og nytår, er december måned i min kalender fyldt op med detaljer om tekstarbejdet, så jeg har desværre ikke meget andet at berette om fra den, til tider hektiske julemåned.

Derfor vil jeg tage mig den frihed at gå direkte til månedens indtjening.

Min indkomst i december måned

 • Sanderg.dk
  • Affiliate: 5.458,46 kroner
  • Total: 5.458,46 kroner
 • Mindre affiliate sider
  • Total: 347,29 kroner
 • Konsulent
  • Total: 6.000 kroner
 • Tekster
  • Total: 105.900 kroner
 • I alt
  • Affiliate: 5.805,75 kroner
  • Konsulent: 6.000 kroner
  • Tekster: 105.900 kroner
   • I alt totalt: 117.705,75 kroner (+106.992,99 kroner)

Du kan læse min indkomstrapport for november måned her.

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

20 thoughts on “December 2016 – Over 100.000 kroner

 1. Hej Sander! Godt gået 🙂 Hvad tjener du de penge på, når der står Sanderg.dk i indkomstrapporten? Er det noget affiliate, eller ..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *