Indkomstrapport – December 2015

Så skriver vi den tredje januar, og 75% af alle nytårsforsæt er formodentlig allerede røget i skraldespanden, hvilket nok ikke kommer bag på nogen. Forleden sendte jeg en nytårshilsen ud på mail i anledningen af årsskiftet. Hvis du ikke har fået læst den, kan du finde den her.

Men det er endnu engang blevet tid til en indkomstrapport her på bloggen. Og i dag kigger jeg tilbage på en december måned, der var med til at sætte punktum for mit første hele kalenderår som selvstændig.

Jeg har en ide om at lave en opsummerende indlæg for hele 2015 i løbet af de næste par dage, hvor jeg, også for min egen skyld, kigger lidt tilbage på alle de ting, der er sket, i løbet af det sidste år. Jeg håber, at du også der vil læse med når, det kommer op.

En tur til Belgien

Først og fremmest har jeg været en tur udenlands. Denne gang stod den ikke på bølger, sol og klip-klappere, men derimod var der storbyweekend på menukortet.

Min bror og jeg rejste d. 10. december et smut til Bruxelles og tog hjem igen d. 13. Der var ikke rigtig nogen anledning til det, andet end jeg havde set på Google Flights, at billetterne dertil var enormt billige med RyanAir. 276 kroner for to personer tur-retur.

Igennem Secret Escapes faldt jeg over et hotel ved navn Pentahotel Brussels City Centre, som var et fint 4-stjernet et af slagsen 10-20 minutter fra down-town Bruxelles, men stadig beliggende centralt i byen.

Det endte med at blive lidt af en rutsjebanetur. Fra at have det godt torsdag og fredag, lagde jeg mig med mavepine hele lørdagen (inklusiv taxa, bus og flytur tidligt søndag morgen). Jeg kom først helt på toppen tirsdag morgen, så det var mindre spændende.

Men skærer man den oplevelse, som det jo trods alt var, væk, var det en god tur. God mad, belgiske øl og en oplevelse rigere går man ikke galt i byen med.

Hvis du vil læse mere om min tur, har jeg blogget om den hos kongen af storbyferier, Kristoffer Føns. Læs indlægget her.

Uprofessionelt affiliate netværk

En anden, mindre spændende oplevelse, i december måned, jeg også lige vil knytte en kommentar til, er med det affiliate netværk, hvor jeg tjener hovedparten af mine affiliate penge.

Selvom det er lang tid siden, der sidst er blevet klokket i det, formåede Adservice nemlig igen ikke at udbetale mine penge til tiden. Det skete også en del i starten af mit ophold hos Adservice, som ligger lidt over et år tilbage.

Igen er årsagen, at Adservices kunder ikke har betalt Adservice endnu. Det er bare bittert at sidde i den anden ende og mangle sine fair optjente penge, fordi en virksomhed er blevet for stor til at huske at betale sine regninger til tiden.

Det er måske ikke Adservice, der har klokket i det, i og med de mangler pengene et andet sted fra. Men det er stadig, mener jeg, en uprofessionel håndtering af sagen at lade publisherne sidde og glo i den anden ende og bare kigge efter deres penge, som måske først kommer en måned eller to efter den oprindelige udbetalingsdato, som allerede ligger over en måned efter pengene er tjent.

I det store hele er jeg dog tilfreds med Adservice, og jeg har tjent en stor sum penge hos dem i løbet af de sidste års tid. Og der har da heller ikke været nogle problemer de sidste 8-10 måneder. Det er bare irriterende at sidde i den anden ende uden at kunne gøre noget ved det.

Og så må det være nok med sure opstød i denne omgang.

Tallene for december måned

Lad os komme til sagen og kigge på den sidste indkomstrapport for 2015.

 • Sanderg.dk
  • Affiliate: 8.665 kroner
  • Total: 8.665 kroner
 • Konfirmandkant.dk
  • Affiliate: 664 kroner
  • Adsense: 74,46 kroner
  • Total: 738,46 kroner
 • Tekster
  • Total: 3.579,90 kroner
 • Konsulenttimer:
  • Total: 3.975 kroner
 • I alt
  • Affiliate: 9.329 kroner (+756,69 kroner)
  • Adsense: 74,46 kroner (+74,46 kroner)
  • Tekster: 3.579,90 kroner (+579,90 kroner)
  • Konsulenttimer: 3.975 kroner (-3.075 kroner)
   • I alt totalt: 16.958,36 kroner (-1.663,95 kroner)

Det blev til lidt mindre end i november måned. Det største udslag var ved konsulenttimerne, hvor jeg havde omkring dobbelt så meget arbejde i november, i takt med at jeg skulle hjælpe med at sætte et helt nyt website op for et sundhedshus i nabobyen. Det gav en del flere timer.

Der er en masse at kigge tilbage på i 2015, men det vil jeg ikke bruge en månedsrapport på. Derimod vil jeg så småt gå i gang med at lave et større indlæg til det formål, som nok er oppe inden længe.

Dog vil jeg ikke smutte uden at sige godt nytår, og jeg glæder mig som et lille barn til at se, hvad 2016 byder på.

Cheers!

 

Sander

Hej! Mit navn er Sander Grønlund, og her på siden blogger jeg hovedsagligt om det at skabe en online indkomst. Hver måned udgiver jeg månedsrapporter med min indtægt, så du kan følge med i og lade dig inspirere af at se mine tal - 100% uden filter.

4 thoughts on “Indkomstrapport – December 2015

 1. Hej Sander!

  Altid fedt at se på sidelinjen!

  Jeg har faktisk undret mig en gang imellem over, hvad det er du sælger igennem Sanderg.dk? Det er jo en stor del af din indtjening? Syntes bare ikke at jeg kan se nogle affiliate links, så jeg vil gerne vide lidt mere om, hvad du gør?

  Mvh Cecilia Rasmussen

 2. Hej Sander, spændende læsning. Jeg har selv for 4 måneder siden oprettet en blog, også med Affiliate, har dog kun opnået en fortjeneste på kr 44 på de 4 måneder;) Mit spørgsmål er at når du skriver Affiliate: 8.665 kroner på sanderg.dk i december, hvor er dine reklamer så henne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *