Indkomstrapport – April 2016

apriltop

Sommersolen er begyndt at kigge frem, og jeg har i dagens gode vejr for første gang iklædt mig shorts for første gang i år. Så er vi på vej i den rigtige retning igen. Awesome!

Nu sidder jeg så her og er klar til at opdatere dig på, hvordan det er gået for mig og min forretning i april måned. Så hvis du er klar, synes jeg da bare, vi skal springe ud i det.

Breakdown af april måned

I april måned har jeg primært haft fokus på de konsulentaftaler, jeg fast har hver eneste måned. I april var der dog lige lidt mere arbejde, end der plejer at være, så det har haft en stor del af mit fokus.

Derudover har jeg fået launchet anden episode af mit podcast Digital Levevej. Her har jeg været så heldig at få en snak med Halfdan Timm, og episoden gik live i går. Hvis du endnu ikke har lyttet til det, kan jeg anbefale dig det. Du finder det her.

På affiliate fronten er det gået lidt af den rigtige vej igen. Der er kommet liv i affiliate-delen her på bloggen igen, hvor jeg i marts måned “kun” tjente lidt over 1600 kroner. Det er forbedret markant, og ligger nu igen på et niveau, der minder om “normen”.

Dog har der igennem hele måneden været problemer med trackingen af mine leads, så jeg har kun fået opdateret mine tal en gang eller to om ugen, hvilket har givet lidt nervøse trækninger, da jeg på ingen måde har haft en ide om, hvor jeg ville ende ved udgangen af måneden. Men det endte, i min optik, meget godt.

Derudover har Konfirmandkant bare buldret derudaf i april, hvilket jo giver god mening, da det netop er nu, der er sæson for konfirmationer. Det kan i den grad også ses på besøgstallene, hvor jeg pt. ligger på over 30.000 besøgende om måneden.

Indkomst i april måned

 • Sanderg.dk
  • Affiliate: 6.840 kroner
  • Total: 6.840 kroner
 • Konfirmandkant.dk
  • Affiliate: 5.765,15 kroner
  • Adsense: 260,25 kroner
  • Total: 6.025,40 kroner
 • Tekster
  • Total: 8.793 kroner
 • Konsulenttimer
  • Total: 8.250 kroner
 • I alt
  • Affiliate: 12.605,15 kroner (+9.391,12 kroner)
  • Adsense: 260,25 kroner (+197,42 kroner)
  • Tekster: 8.793 kroner (+5.424 kroner)
  • Konsulenttimer: 8.250 kroner (+1.725 kroner)
   • I alt totalt: 29.908,40 kroner (+16.737,54 kroner)

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

3 thoughts on “Indkomstrapport – April 2016

 1. Hej Sander
  Fed måde at drive et site på og god hjælp til os andre.

  Du skriver tekster, men til og på hvad?

  Hvad tjener du affiliate-kroner på, på dit eget sanderg.dk?

  Mvh Martin

  1. Hej Martin!

   Tak for det!

   Jeg skriver primært SEO- og salgstekster til andre virksomheder, der gerne vil opnå mere online synlighed.

   Her på Sanderg.dk tjener jeg bl.a. affiliate kroner på at henvise til webhoteller i min “Lav din egen hjemmeside på 2 minutter”-guide, som du finder link til i toppen af siden.

   Dbh,
   Sander

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *