Fivesite projekt – Første lead

150 kroner

Selvom jeg på ingen måde er færdig med at opdatere siderne (faktisk er jeg langt fra færdig), så er der alligevel en uskyldig sjæl, der har fundet vej ind til en af mine sider, og derfra er han så hoppet videre og har genereret et lead til mig. Det har kastet omkring 150 kroner af sig, og det synes jeg egentlig er en meget god start.

Her i løbet af februar skal jeg have opdateret alle fem sider. Det vil sige at On-page delen skal opdateres, og der skal smides affiliate link ind alle de steder, hvor det passer. Men at kunne høste penge fra en af siderne, som kun har omkring 50% af indlæggene opdateret, det er sgu fantastisk. Der blev også plads til en enkelt lille sejrsdans i går aftes.

Nu skal der egentlig bare et til lead ind i samme kaliber, og så er jeg gået i plus. Købte domænenavnene hos Meebox, så har givet lidt mere end de 45 kroner, man normalt ville have givet. Men med et lead til på omkring de 150 kroner, så er jeg i plus med mine sider, og det er fantastisk at se, at det allerede er begyndt nu, kun 13 dage inde i februar måned.

Der har kun været 9 klik på affiliate linket, og allerede nu har det kastet 150 kroner af sig. Det er fantastisk, og jeg håber, at vi fortsætter med samme konverteringsrate fremover. Det ville ikke gøre noget.

afr

 

Derudover går tiden ellers nu med at skrive for kunder, og så har jeg været godt i gang med at træne, som jeg virkelig er ved at komme ind i nu. Så det er fantastisk.  Dog er der endnu ikke kommet nogle drastiske resultater, men det går stille og roligt fremad, og det er i det mindste i den rigtige retning.

Og så håber jeg da ellers bare, at du får givet den fuld gas med dine egne projekter lige i øjeblikket. Jeg er ikke selv den mest producerende lige pt., det skal jeg gerne indrømme. Så hvis du bare er den mindste smule aktiv, så har du slået mig. På denne front har jeg ikke fået lavet meget det sidste stykke tid. Men det kører stadig, og det er det dejlige ved at arbejde online.

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

7 thoughts on “Fivesite projekt – Første lead

 1. Sådan – en milepæl 🙂
  Det er så vigtigt at opleve, der er hul igennem. Hvordan oplever du ranking-mulighederne på engelsk i forhold til dansk. Er det markant sværere at komme igennem med rankings?

  1. Hey Carsten! 🙂

   Dette projekt foregår ikke på det amerikanske marked, men på det danske. Ved ikke, om jeg har fået skrevet forkert et sted?

   Dbh,
   Sander

    1. Jep, det må man sige! Det lod lige vente lidt på sig, men det er fantastisk at se, at det rent faktisk fungerer! 🙂 (I hvert fald på en af siderne 🙂 )

  1. Der er ikke begyndt at ske noget særligt endnu, nej. Desværre ikke. Regner med at komme med en opdatering omkring projektet her omkring den 1. april, hvor jeg lige kigger tilbage på, hvad der er tjent i marts måned 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *