Fivesite Challenge – Derfor holder jeg pause

Jeg ved godt, at man skal tage det sure med det søde. Men i sidste uge blev det sure lige surt nok. I mit Fivesite projekt, som jeg skrev om i sidste indlæg, skal jeg skrive 4 indlæg á 300 ord til 5 sider om dagen. Det vil sige 6000 ord pr. dag.

Og det har jeg også kunne klare i 12 dage, men i sidste uge begyndte der at komme en del ordre fra kunder også, som jeg ikke bare kunne tilsidesætte for at skrive til mine egne sider, da jeg også har brug for penge her og nu.

Og med et par tusinde ord til kunder om dagen også, så er der ikke meget energi tilbage til at skrive 6000 od om aftenen, når dagens andre ting er overstået. Så da jeg var kommet to dage bagud her omkring weekenden, så gjorde jeg op med mig selv, at jeg ville tage et break fra at skrive, fordi der lige havde været så meget run på.

Så mit Fivesite projekt kommer til at foregå på en lidt anden måde. Jeg har nu skrevet 48 artikler til hver af de fem sider, og dem vil jeg smide online i løbet af den næste uges tid. Så giver jeg dem lidt tid for at se, om der er nogle af siderne, der klarer sig bedre end andre, og om der er nogle, hvor jeg bare har ramt helt forket.

For hvis der er en side eller to, som ikke ser lovende ud, så er det fjollet at bruge så mange kræfter på at skrive så mange indlæg til siden. Så jeg vil se alle fem sider an, og så vil jeg begynde at skrive igen, når jeg kan se, hvordan siderne klarer sig.

Og så kommer jeg selvfølgelig med en lille opdatering på, hvordan de fem sider klarer sig med de første 48 artikler.

Heep!

Sander

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

11 thoughts on “Fivesite Challenge – Derfor holder jeg pause

  1. Begynder så småt at optimere siderne i løbet af i dag og fortsætter med det i løbet af weekenden. Det er alligevel en del indlæg, der skal optimeres. Men skrivieriet forbeholdes kun til kunder lige nu 😛

 1. Meget spændende projekt – jeg følger det i hvert fald tæt 😉

  Når man laver keyword research, så kan man eksempelvis anvende Keyword Planner. Jeg tænkte på om den anslåede klikpris er en indikator for, hvor muligt det er at få en høj rank på et givent keyword? Jo lavere klikpris jo “lettere” er det at komme til tops? Eller skal man have fat i Market Samurai?

  1. Hey Carsten!

   Jeg håber, at det ender med en eller anden form for resultat. Noget kan man forhåbentlig hive ud af 48 indlæg. Så bliver det spændende at se, hvilke sider der fungerer, og hvilke der ikke gør.

   Klikprisen har umiddelbart intet at sige om muligheden for at ranke på det. Jeg plejer altid at bedømme top 10 ud fra flere forskellige parametre, og dertil benytter jeg mig nogle gange af Market Samurai 🙂

   Dbh,
   Sander

 2. Ok.
  Du er jo noget mere garvet end jeg er som nybetynder på affiliateområdet.
  Kan du løfte sløret for nogle af parametrene?

  1. Jamen jeg kigger simpelthen bare på, hvor stærke siderne i top 10 er. Hvilke sider er der tale om, er det forsider eller undersider, er det forum indlæg/facebooksider/instagram profiler, som man let kan outranke. Er siderne on-page SEO optimeret, hvor gamle er siderne, hvad er deres pagerank osv.

   Det handler simpelthen bare om at få den her fornemmelse for, om man føler, der er en chance eller ej. Jeg rammer forkert rigtig mange gange, men når man finder noget, der bare fungerer, så er det fantastisk 🙂

 3. Jeg glæder mig til at høre om, hvordan dine sider har klaret sig. Det er en virkelig interessant challenge. Med den form for indsats behøver der jo ikke gå lang tid før, at du ikke behøver at skrive småtekster fra andre kunder.

  1. Ja, jeg er også spændt. Jeg har kun været omkring en af siderne indtil videre, i forhold til at on-page optimere og smide aff. links i. Og allerede nu kan jeg se, at den side har et par besøgende mere end de andre. Så jeg ser frem til, at alle siderne er optimeret.

   Indtil videre er der lagt 28 indlæg op på hver side. Mangler stadig at få lagt 20 op på hver. Et ret så kedeligt arbejde, som jeg heldigvis har fået outsourcet, så jeg bare kan koncentrere mig om at optimere indlæggene, når de først er kommet op 🙂

 4. Endnu et interessant indlæg fra dig Sander. Tror efterhånden jeg har læst alle dine indlæg på siden, og glæder mig til endnu flere 🙂 ! Du er samtidig en god motivation, når du kan skrive så mange – så tænker jeg, at jeg heller må igang med at skrive!

  Som Markus skriver “Bare lige 48 artikler på hver side”.
  Det samme tænkte jeg, vildt imponerende, utroligt du kan fyre så mange artikler af… Det vil sige at du har skrevet samlet 240 artikler for dine 5 nye hjemmesider, på bare 12 dage :D?

  Lagde mærker du til sagde kunder, skriver du artikler til andres blogs / adsense sider ? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *