Februar rapport – Affiliate DM 2013

Woop. Endnu en måned er gået, og endnu engang uden at lave en eneste ting på siden. Ja, jeg indrømmer gerne, at jeg har foretrukket Fifa og fitness foran det her, og det betaler jeg så for sidst på måneden, når man skal lave endnu en kedelig månedsrapport. Ingen grund til dårlige undskyldninger med, at der ikke lige var tid eller overskud. Nej, det var en fesen indsats. Slut.

Husk marts er koens måned

Selvom der ikke er blevet gjort noget på siden, så har den stadig tjent lidt penge. Ikke meget, og stadig dalende i forhold til sidste måned. Det er ved at blive en trend. Jeg har overvejet en ny strategi med at se stort på de gamle og virkelig ringe indlæg, jeg har skrevet, og simpelthen bare se frem af og udnytte en velindekseret blog til at fyre nogle lange og meget bedre indlæg afsted.

Nye besøgende kommer jo formodentlig ikke til at se mange af de gamle indlæg alligevel, og så har man muligheden for at give dem et meget fornuftigt førstehåndsindtryk, hvis de kun kommer ind på de nye posts, som jeg smider op.

Trafik

Nu har vi kun haft 28 dage i denne måned, men det betyder ikke, at man ikke kan se et fald i besøgende. 3 dage mere havde alligevel ikke hevet tallene op på sidste måneds resultater.

org1

Det blev til samlet 1648 organiske besøg i februar.

Indtjening

For at komme ned til kroner og øre, så tjente siden 803,27 kroner på affiliate delen, mens den hentede 300,38 kroner på Adsense. Sammen løber det op i 1103,65 kroner. Et fald på 271,35 kroner i forhold til januar.

Affiliate: 5599,11 (+803,27)

Adsense: 3112,4 (+300,38)

I alt: 8711,51 (+1103,65)

Udgifte: 0

Organiske besøg i alt: 17145 (+1648)

Indlæg skrevet i alt: 400 (+0)

Hvad skal der ske?

Altså som udgangspunkt har jeg jo en side her med stort potentiale. Den har allerede en del besøgende, og den ville sagtens kunne sparkes tilbage i tidligere gear igen, hvis der lægges noget knofedt i det.

En af mine tanker er som sagt at lave de her lidt bedre indlæg med lidt mere kød på, og se om lidt nyt indhold (har ikke lagt nyt indhold op siden november) kan få siden til at leve lidt op igen. Det vil i hvert fald ikke skade tror jeg.

Derudover skal alle de nye indlæg også være med reklamer fra Partner-Ads. Selvom TD i denne måned har ligget med en højere CPC, så tror jeg stadig, at Partner-Ads er langt bedre til at tracke alt det, der foregår. Så mine indlæg bliver baseret på dem fremover.

Jeg kunne eksempelvis godt tænke mig at lave nogle indlæg med affiliate links til Nicehair, som ligger hos Partner-Ads. Nicolaj, der vandt sidste år, havde utrolig stor succes med dem. Så det kunne helt klart være et forsøg værd.

Og for den personlige vindings skyld, så kunne det være fedt at få siden til at tjene mere igen. For nu hvor mine nye fem sider i Fivesite Challengen ikke er kommet ordentligt i gang endnu, så er det her den eneste side, der tjener penge på affiliate og Adsense pt. Derfor giver det en masse kundearbejde ved siden af, som jeg er nødt til at lave, for at kunne betale min del af huslejen.

Så for min egen skyld, så kunne det være godt at få den op at køre igen. Og nu skal jeg ikke stjæle mere af din tid. Du har formodentlig mange andre ting at bruge din højhellige først lørdag i marts på.

Vi sjås,

Heep!

 

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

3 thoughts on “Februar rapport – Affiliate DM 2013

    1. Jep, det bliver desværre bare brugt alt for ofte i mit tilfælde. Det og FM kan virkelig være nogle tidsrøvere..

      – Jeg har kun Krydsbox 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *