Er du en klynker som Majbritt Lund?

Bruger du din tid på klynk eller din virksomhed?

Det her indlæg er egentlig ikke for at udstille Majbritt Lund.

Jeg kender ikke kvinden, og hun er garanteret en rigtig sød person, som har en velfungerende virksomhed og tjener fint med penge.

Jeg er bare forundret over, hvor lidt der skal til for at forarge ejere af mindre danske virksomheder. Faktisk så forundret, at jeg ikke kunne lade være med at lave det her indlæg.

D. 24. februar lavede Majbritt Lund (selvstændig journalistuddannet kommunikatør) et opslag på Facebook, hvor hun rasede over et website kaldet Better.dk, der opsamler informationer om stort set alle danske virksomheder, og giver mulighed for at komme i kontakt med disse.

Screen Shot 2016-03-02 at 15.55.26

Det fik hurtigt mange virksomhedsejere til tastaturet, hvor de brokkede sig højlydt over dette forfærdelige website.

Jeg troede ikke, der var særlig mange, der kunne blive forarget over sådanne småting. Men jo tog sgu fejl. For der var overraskende mange selvstændige, der kunne finde både tid, kræfter og lyst til at gå ind i en så banal og ligegyldig sag som denne.

Jeg ved ikke, om det er fordi, at Majbritt og koret af syngende brokkehoveder tjener nok penge, eller om de ikke har nok at lave i deres respektive forretninger, så de har tid til at bruge energi på sådanne banaliteter.

Hvad enten det er det ene eller andet, er jeg dybest set bare overrasket over, hvor hurtigt et så sølle problem som dette kan få virksomheder til at gå helt agurk.

Ja, du kan risikere at modtage en mail eller to. But who gives a fuck?

Samme paralleller kan drages til den oppustede teatralske interesse for dansk politik, hvor den ene menige borger efter den anden bliver forargede over småting. Så har en sundhedsordfører spist slik til aftensmad, og det er da bare så uansvarligt, så man hellere må skynde sig til tasterne for at give sin mening med på egen Facebook væg.

Det udbrud, jeg i bund og grund nok bare vil ud med, er, at du bør bruge tid på at dyrke din virksomhed eller holde 100% fri fra den fra tid til anden. Det der leverpostejs-klynkeri er kun til at grine af.

Tillykke med en tur i Børsen Majbritt, det kom der trods alt ud af dit klynkeri. Gør det noget godt for din forretning, og har det været din strategi fra starten, er det jo bare fedt, og så får du et svømmeklap herfra.

Men var det bare for at klynke, så er det sgu op på kæphesten igen.

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

2 thoughts on “Er du en klynker som Majbritt Lund?

  1. De skulle hellere bruge deres energi på at rase mod Trustpilot – eller deres eksistensgrundlag er selvfølgelige “legitimt”, for der kan man købe sig til gode anmeldelser 🙂

  2. Fik hun et link til sin forretning også, for så er det jo smart? Men det er dog lidt sjovt, at der har siddet en betjent og taget sig til hovedet, imens hun har ævlet løs, og til sidst bare givet op og sagt “Glem det – Bare glem det!”

    Gad vide om selvsamme Majbritt Lund mon er forarget når hun læser politiet ikke har tid til at lave rigtig politi arbejde fordi deres tid går med…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *