En tur med på Camino de Santiago

Dette bliver ikke noget særlig langt indlæg, men blot en lille reminder jeg lige skulle af med. Som du sikkert ved, så har folk som Jesper Buch og Jonas Donbæk gået Camino de Santiago, pilgrimsruten i det nordlige Spanien. En tur som jeg personligt godt kunne tænke mig at gå på et tidspunkt.

Men i den anledning faldt jeg over et tv-program forleden, som følger tv-værten Michael Bertelsen i hans forsøg på at gå Camino de Santiago. Det varede 7 timer i et stræk, og var faktisk rigtig spændende at følge. Jeg faldt helt i staver over det, og sad og kiggede med i flere timer.

Så hvis det skulle have nogen interesse, så kan i klikke på linket herunder, og se alle programmerne. Det er lavet som en julekalender, med afsnit på små 15-20 minutter. Så hvis du mangler lidt underholdning her imellem jul og nytår, så har du her et forslag til noget interessant.

God jul!

Link:

Se Camino de Santiago på DR2

 

Sander

Hej! Mit navn er Sander Grønlund, og her på siden blogger jeg hovedsagligt om det at skabe en online indkomst. Hver måned udgiver jeg månedsrapporter med min indtægt, så du kan følge med i og lade dig inspirere af at se mine tal - 100% uden filter.

3 thoughts on “En tur med på Camino de Santiago

  1. Ah..tak 🙂 Jeg går selv med tanker om at gå den Camino en dag. Så vil da være sjovt at se disse billeder dernede fra.
    Har også set en del af Jesper Buchs videoer på hans side, det var også ret spændende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *