En ny start med #unisportlife

unnamed

Nogle har fundet ud af det allerede, andre har ikke. Og det er da heller ikke fordi, jeg vil skrive verdens længste indlæg om det. Men jeg ville bare lige melde det ud her også, så du kan få en ide om, hvad jeg sådan går og laver til daglig.

Pr. 1/10 startede jeg som Online Marketing Elev hos Unisport. Noget som jeg virkelig var spændt på. Grunden til jeg valgte at ansøge til pladsen var primært fordi, jeg savnede at se nogle mennesker i hverdagen. Siden november 2013 har jeg arbejdet med mine egne projekter, og det har også været super fedt.

Men da det kun kunne blive til et hjemmekontor i stuen, så var det begrænset, hvor meget jeg kom ud i hverdagen. Der var ikke det daglige buzz omkring en, og man fik ikke den samme feeling med, hvad der skete. 

Var tæt på at få en kontorplads

Jeg overvejede kraftigt at få en kontorplads her i Slagelse, og muligheden var da også for det. Dog faldt jeg samtidig over et jobopslag, hvor Unisport søgte efter en elev, som brændte for fodbold og online marketing. Og der gik ikke mange sekunder, før jeg havde gjort op med mig selv, at jeg bare var nødt til at søge.

Jeg elsker fodbold, og jeg elsker i den grad også online markedsføring. Og så var det en utrolig god mulighed for at komme ud at lære noget fra første parket af nogle virkelig dygtige mennesker. Og indtil videre er jeg bestemt ikke blevet skuffet. Mine kollegaer er virkelig skarpe, og jeg ser i den grad frem til de næste min. to år, hvor jeg bare skal suge til mig af viden.

En kontorplads havde været fint, og det ville da sikkert også have fået mig lidt mere ud i dagligdagen. Men denne chance var jeg nødt til at gribe. Så efter jeg var faldet over annoncen, gik der nok ikke mere end en halv times tid, før jeg havde ansøgt. Og det hele flaskede sig, hvilket indtil videre blandt andet har resulteret i det flotte nye billede, som du kan se ude i højre side.66200_maxi_0

Så det var egentlig bare for at gøre dig lidt opmærksom på, hvad der sådan foregår i mit liv. Det har været en stor omvæltning at gå fra en times sløset arbejde om dagen til en dagligdag, der starter kl. 06.30 og slutter 18.30, hvis alt offentligt transport kører som det skal (og det gør det sjældent).

En fornyet gejst

Derudover har jeg også fået en ny gejst for at skrive her på siden, da der nu sker noget hver dag omkring mig. At stå op, arbejde for en kunde i en times tid eller to, og så ellers bare sjappe dagen igennem grundet det famøse underbuksesyndrom, giver ikke mange nye inputs til hjernen. Men nu hvor jeg er kommet ind i en rytme, og jeg kommer ud hver eneste dag, betyder også jeg får en del nye indspark.

Bare efter at være startet inde hos Unisport har jeg fået 5-10 nye sjove ideer til sider og services, som kunne være sjove at arbejde med. Dog har jeg ikke tiden til at kaste mig over dem nu (en prioriteringsasg selvfølgelig, men lige nu er valget faldet på #unisportlife). Men det er bare vildt at mærke, hvordan det at komme ud at møde nogle nye mennesker og være i gang hver dag giver så meget nyt til hjernen.

Så jeg er spændt på rigtig at få taget hul på dette nye kapitel!

Ps – Bare lige for at komme med en lille teaser, så har jeg også fået en ide til en ny e-bog, som skal udgives her på siden gratis. Jeg har ikke lyst til at sige så meget om den endnu, men den kommer til at inkludere nogle fede mennesker og deres historier om, hvordan de tjener penge på nettet.

Jeg håber, du vil læse den, når den engang bliver færdig. Og tak fordi du læser med her, som forhåbentlig bliver det første indlæg ud af en lang kontinuerlig stribe af indspark.

Cheers!

#unisportlife

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

4 thoughts on “En ny start med #unisportlife

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *