Digital Levevej 001 – Martin Hjort

Digitallevevej

Så har jeg sgu launchet noget nyt. Og det er noget så spændende som et podcast, der kommer til at have fokus på online indkomst, affiliate markedsføring, og hvad der nu ellers måtte falde ind under den kategori.

rsz_468574_10201121981190174_445190792_o

Her i første episode har jeg fået Martin Hjort med på linjen, som til daglig er programmør, men som for et par år siden begyndte at interessere sig for online markedsføring, og som nu har en affiliate side, der tjener ham et sted mellem 1500-2000 kroner om måneden. Og det er bare en start. Han drømmer nemlig om meget mere.

Om første episode

Lyden her i første afsnit er nok ikke så fantastisk. Mit setup er skrabet, men nu hvor jeg har siddet og lyttet det igennem, så er det tilforladeligt (måske er jeg farvet). Hvis Martin ikke lyder godt, så tager jeg det selvfølgelig på min kappe.

Men jeg håber ellers, at du er klar til at give det et skud. Og jeg tager selvfølgelig gerne mod feedback, da jeg selvfølgelig kun er interesseret i at gøre det bedre gang for gang.

Navnet på mit nye podcast er Digital Levevej, som var det bedste, jeg kunne komme på. Og så har jeg ellers ikke så meget andet at sige end god fornøjelse med første episode, som jeg har glædet mig til at smide op på siden.

Links fra dagens episode

Denne uges Bilka avis

Cleverweb

Fodboldfessor

Perfectmen

Dogmeaffiliate

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

9 thoughts on “Digital Levevej 001 – Martin Hjort

 1. Super fedt Podcast, lækkert format!

  Påtrods af det skrabet udstyr, så var kvaliteten okay, og man kunne godt holde ud og høre det 😀

  Har du nogle ideer om det bliver et ugenligt, månedligt eller årligt podcast? Eller kommer det bare i ny og næ?

  1. Lige nu er det planlagt til at være i ny og næ. Håber på at kunne få planlagt nogle stykker ud i fremtiden, så der hele tiden er en to-tre stykker i vente. Her og nu vil jeg ikke lægge mig fast på en om ugen eller sådan noget, men håber da på at kunne komme ud med i hvert fald et par stykker om måneden 🙂

 2. Super fedt at lytte til. Altid sjovt at lytte med, når folk åbner op for deres indtjening og fremtidsplaner. Glæder mig til at høre endnu flere!

  PS: Der er faktisk masser af gode ting i bilkas tilbudsavis 😉

 3. Spændende at høre om fodboldfessor og tankerne bag 🙂
  Også spændende med dogmeaffiliate og deres outcome perfectmen. I den forbindelse har jeg et spørgsmål til Martin Hjort og co. (Spørgsmålet vedrører også en masse andre med lignende sites, så byd bare ind hvis du har relevant input)
  Spørgsmål: “Hvordan ser I selv at Forbrugerombudsmandens retningslinjer for skjult reklame er overholdt?”
  Jeg refererer specifikt til at man i artiklen skal gøre opmærksom på at dette er en reklame og at det altså ikke er nok at skrive at man tjener henvisningsprovision et enkelt sted på sitet (“Om os”)
  Artiklen skal tydeligt markeres med f.eks. “reklame”, “annonce” eller “sponsoreret indhold”, i minimum samme skriftstørrelse som overskriften.
  Link til Forbrugerombudsmandens regler: http://bit.ly/1RzGrbp

  På forhånd tak 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *