December rapport – Affiliate DM 2013

Så er vi nået igennem den travle julemåned, som blev en noget skuffende affære for mit vedkommende. Omsætningen var ikke engang lige så høj, som den var tilbage i november, hvilket jeg blev lidt skuffet over. Nu var Smartguy og Smartgirls omsætning også mindre end forventet, så det kan eventuelt skyldes, at folk handler mindre og mindre hos dem.

foto (1)
Noget af det, som december er blevet brugt på. Flot, ikke?

Jeg har ikke fået skrevet nogle indlæg til siden overhovedet i december. Jeg havde givet den en ordentlig skalle i de sidste dage af november, så jeg tog lige en pause fra det at skrive om modetøj til piger, hvilket resulterede i, at jeg slet ikke fik skrevet til siden. Men det er i orden, for jeg er selv godt tilfreds med de 400 indlæg på siden indtil nu. De sidste 100 indlæg skal nok komme med tiden, så jeg kan komme op på mit mål om 500 indlæg.

Hvordan det går med hele stillingen er ikke til at sige. Der er  desværre ikke blevet opdateret på AffiliateDM.dk endnu. Men mon ikke der sker noget her ved denne indrapportering, så der kan komme lidt lys på stillingen. Det har dog også resulteret i, at der desværre ikke er kommet nogen afgørelse i konkurrencen om den legendariske hestemaske. Men jeg håber, at det vil blive afgjort i denne måned.

Da dette ikke blev en rekord måned mht. til indtægten, så tror jeg ikke, at jeg har rykket mig så meget i den samlede stilling. Derimod tror jeg, at mange af konkurrenterne har trukket godt fra, da der er en del, der har haft et kanon julesalg, som jeg desværre ikke fik en særlig stor bid af.

Besøgende

Som altid starter vi med et kig på de besøgende, som siden har haft i løbet af måneden. I november måned havde jeg 2993 organiske besøgende. Det tal er steget til 4039 besøgende i december måned, så det går jo helt klart den rigtige vej. Og med det antal besøgende, så må det simpelthen være grundet manglende/ugyldige affiliate links i indlæggene, siden det ikke har konverteret mere end november.

Så på den front går det støt fremad, så der er jo ingenting at klage over.

besogk

Indtjening

Så er vi kommet til den mere interessante del. I november måned hev Adsense 764 kroner hjem til mig. Det tal var meget lignende det for december, da jeg her hev 758,34 kroner hjem. Lidt mindre end sidste måned, men stadig den side, der har tjent mig flest penge på Adsense om måneden. Så det skal jeg jo huske at glæde mig over.

På affiliate delen hev jeg i november måned 1623 kroner hjem. Det tal er faldet til 1156 kroner i december. Et skidt resultat i en måned, hvor internethandlen boomer. Men sådan er det nu engang.

Affiliate: 3804,84 (+1156)

Adsense: 2428,02 (+758,34)

I alt: 6234,52 (+1914,34)

Udgifter: 0

Organiske besøg i alt: 12602 (+4039)

Indlæg skrevet i alt: 400 (+0)

Indtjeningen er selvfølgelig stadig meget god, i forhold til, at det er det site, der har tjent mig flest penge igennem tiden, og det site, som tjener mig flest penge om måneden. Så jeg kan jo stadig ikke være andet end super godt tilfreds med sitet i sin helhed.

I sidste måned skrev jeg lidt om, at jeg godt kunne savne nogle nye projekter at kaste mig over. Og jeg har fundet på et, som jeg kaster mig ud i med start fra i dag. Det hedder noget så spændende som The Fivesite Challenge, og det er primært lavet for min nye, engelske blog. Dog vil jeg da gerne smide nogle opsummerende opdateringer herinde.

Projektet går i sin helhed ud på, at jeg laver fem nye sider her i januar, og fra og med i dag og hver hverdag i resten af måneden, skriver jeg 4 indlæg til hver af de fem sider. Og da der er 22 hverdage tilbage i måneden, så ender vi på 88 indlæg til hver side. Derefter vil jeg så lade dem stå lidt, og se hvor meget de kan hente hjem om måneden. Nogle bliver med affiliate, andre med Adsense.

Det er umiddelbart mit projekt for denne måned. Hvis du gerne vil læse lidt mere om, hvad jeg har tjent i alt ved at arbejde online i denne måned, så skal du hoppe over på mit nye engelske site. Grammatisk er det helt skidt, da mit engelsk er utroligt ringe, men det er ikke i højsædet der. Der deler jeg bare mine online tal, så hvis du er interesseret i dem, så hop over på IncomeLog.com og læs min rapport for december. Så kan du eksempelvis se, hvorfor december måned blev en rekordmåned for mig online.

Heep,

Sander

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

8 thoughts on “December rapport – Affiliate DM 2013

 1. Hej Sander
  Tak for en altid god rapport – må indrømme jeg var sikker på at du havde haft en vild måned, specielt fordi jeg VED at du lå over mig på paliet kjoler/ palliet kjoler på Google i starten af december måned og dette søgeord sammen med nytårskjoler, har givet mig 1.000 kr. i omsætning i december. Så må indrømme jeg regnet med at du ville sparke røv på disse ord. Men kan dog se at dine rankings faldt i slutningen af december på disse ord.

  Men hatten af antallet af indlæg – jeg er ikke i nærheden:)

  1. Hey Mark!

   Ja, det ærgrer mig sgu lidt, at jeg ikke fik hevet mere ud af december måned. Umiddelbart kan jeg kun klandre det på de mange indlæg, jeg ikke har fået smidt affiliate links i endnu, og så er der sikkert også en del indlæg, hvor affiliate linksne ikke virker mere.

   Så jeg skal have sat mig ned og opdateret rigtig mange af indlæggene. Det er jeg nødt til, da det ville være ærgerligt at have skrevet så mange indlæg, og så ikke få det fulde udbytte ud af dem.

   Og det er bare super godt gået med dit site! Jeg håber, at du får sparket røv med det! 🙂

   Dbh,
   Sander

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *