Case Study #3 – Dårlig hår dag

Der er efterhånden et par stykker, der har spurgt ind til, hvordan det går med mit engelske projekt med en niche side, og derfor ville jeg da lige smide en opdatering, så I ikke går og venter forgæves. Men desværre er det ikke en særlig spændende update af slagsen.

For efter at have smidt 10 indlæg op på siden, så har jeg hverken set bare de mindste besøgende derinde. Derudover har jeg heller ikke fået mere end det enkelte klik, som jeg rapporterede om i sidste opdatering. Jeg ved godt, at det ikke er særlig mange indlæg, og jeg er godt klar over, at der gerne skulle mange flere indlæg på, før man kan konkludere noget.

Desværre er jeg en smule handicappet, når det angår denne engelske side. For jeg ville da meget gerne have en masse indlæg online, men jeg har bare ikke mulighed for at skrive dem selv, hvilket svækker mig en del. Så er jeg nemlig nødsaget til at kaste penge efter hvert eneste ord, der skal online på siden, og det er et problem for mig.

Der er sikkert mange andre, der har en stærk nok økonomi til at komme ind med en engelsk niche side på det marked, men jeg har bare ikke nok økonomiske midler til at holde sådan et projekt kørende med nyt indhold hele tiden. Selvfølgelig kommer det ikke bag på mig, at det koster penge, hvis man skal have nyt indhold op hele tiden, når jeg ikke selv kan skrive det.

lilo

Men jeg regnede bare med, at med 10-20 artikler online, så ville det være muligt at hive bare en smule hjem på Adsense. Men der er bare en meget større konkurrence på det engelske marked, og derfor kan jeg heller ikke sammenligne min succes fra de danske sider med engelske sider. For der skal altså mere til der, end der skal på det danske.

Det er da også derfor, jeg har tænkt mig at fokusere på danske sider fremover. Jeg afviser ikke, at jeg aldrig får råd til at kaste mig ud i et nyt engelsk projekt, men det bliver ikke lige foreløbig. Udover pengemangel, så har min fokus også været rettet mod min deltager i affiliate dm, hvor alle mine artikler, jeg har skrevet i de sidste par måneder, som ikke har været på bestilling fra andre, er gået til det.

Men jeg skal da ikke tage modet fra dig, hvis du selv har lyst til at kaste dig ud i et engelsk projekt. Og jeg vil da med glæde følge med i, hvordan det går med det, hvis du starter sådan et op. Men jeg har pt. kastet håndklædet i ringen med den side, og fokuserer som sagt nu på mine danske sider, hvor det pt. går bedre end nogensinde før.

Dog har jeg stadig mod på at have en case kørende, da jeg elsker cases og projekter. Så forhåbentlig går der ikke lang tid, før jeg kan starte endnu en case op. Jeg skal bare lige have en vinkel til det, der kunne være interessant for dig at følge med i.

En ide, som jeg har leget med, er at sætte et Adsense site op med 100 artikler, og så se hvordan det udvikler sig, hvis man bare lader det stå. Jeg ved ikke, om det kunne være interessant for dig at følge med i. Men du må meget gerne smide en kommentar, hvis du har en ide til en case, som man kunne kaste sig ud i, og som kunne være spændende at følge med i som tilskuer. Jeg er frisk på en del, bare det foregår på dansk, så jeg ikke har nogen udgifter til teksterne.

For lige at komme med en afsluttende bemærkning, så kan jeg for resten godt anbefale dig at bruge iWriter.com, hvis du skal bruge engelske tekster. Der er hurtig respons på teksterne, og det er kun engang imellem, der kommer nogle tåber forbi. Men prøv det af, hvis du står og mangler engelske tekster.

Og så smid gerne en ide herunder til en case, som du kunne synes ville være interessant! Det vil jeg blive utroligt glad for, og så sender jeg en virtuel high-five-knockles den anden retning!

 

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *