affiliate dm

Bliver jeg den nye danmarksmester?

Startskuddet til Affiliate DM 2013 er nu gået, og endnu engang er der en masse håbefulde deltagere med fra start. Det er der som sådan ikke noget nyt i, men jeg glæder mig bare til at se, hvor mange af dem der stadig er aktive, når vi har rundt det første halve år.

Jeg håber da, at der denne gang vil være langt større aktivitet end blot de 10-20 stykker, der var tilbage sidste år. Det bliver helt sikkert en fantastisk konkurrence, og jeg glæder mig til at se, om jeg kan leve op til det, jeg leverede sidste år, hvor jeg slog flere personlige rekorder. Det håber jeg i hvert fald, at jeg kan komme til at gøre igen. 

Nå men, tilbage til konkurrencen. Jeg har nu købt mit domæne (modetilpiger.dk), hvilket jeg skal fokusere på det næste stykke tid. Mit mål er jo at lægge hårdt fra start, da jeg med min erfaring ved, at motivationen let kan droppe i løbet af de første par måneder. Intensiteten er altid højst i starten, så derfor er der kun god grund til at klø på fra nu af. I skrivende stund venter jeg lige på, at mit domæne bliver aktiveret. I mellemtiden vil jeg gå i gang med lidt keyword research, så jeg kan komme i gang med at skrive.

I min optik er hemmeligheden bag ethvert godt affiliate site nemlig indhold. Bare kig på siden der vandt sidste år. Nicolaj havde lavet over 600 indlæg så vidt jeg husker, og han vandt jo suverænt over resten af os. Og det er forresten også det fodspor, som jeg vælger at følge. Nicolaj viste, at han havde stor succes med content i stedet for links, hvilket jeg også selv er kommet frem til efterhånden. Ikke at links er dårlige, men jeg vil hellere bruge tid på content.

Derfor har jeg også sat mig nogle delmål, som jeg regner med at få opnået i løbet af konkurrencens levetid. De delmål, som jeg har lavet, er som følgende:

1. 100 indlæg

2. 250 indlæg

3. 500 indlæg

4. 500 kroner på en måned

5. 1000 kroner på en måned

6. 2500 kroner på en måned

7. 5000 kroner på en måned

Disse mål håber jeg på, at jeg kommer til at indfri i løbet af konkurrencen. Mit tidligere deltagende site handlede om indboforsikringer, og der ramte jeg lige omkring 1200-1300 kroner på en måned, hvilket er min bedste månedlige indtjening på et site til dato. Det håber jeg, at jeg kan slå i denne omgang.

Grunden til, at jeg har et delmål, der hedder 100 indlæg er, at det højeste antal indlæg, som jeg tidligere har haft på en side, har været 86 indlæg. Det var på en Adsense side, som endte med at ligge på omkring 100-120 besøgende om dagen og en månedlig indtjening på 350-400 kroner på Adsense. Vel og mærke også den bedste tjenende Adsense site jeg har haft til dato.

Denne gang vil jeg fokusere på affiliate marketing, som jeg har hørt skulle være så godt. Det var også sådan rigtig mange havde succes sidste år, og der er bare flere muligheder indenfor affiliate marketing. Så det har jeg tænk mig at give mig i kast med. Jeg er relativ god til at skrive, men når der står 500 indlæg på listen, så kan det godt blive demotiverende meget hurtigt.

Men umiddelbart går jeg efter at skrive 10 indlæg om dagen i 50 dage, og så må jeg se, om jeg kan leve op til det. Der kommer lige en ferie midt i det hele, som tager små 14 dage ud af kalenderen. Men nu må vi se, hvordan det går.

Mit ultimative mål er bare at slå min egen indtjening fra sidste år. Hvis jeg gør det, så vil jeg være mere end lykkelig, og så vil jeg i hvert fald være tilfreds med min egen indsats. Sidst men ikke mindst er jeg bare spændt på at se, hvordan 500 indlæg kommer til at tage sig ud på en affiliate side. Det har jeg heller aldrig prøvet før.

Jeg glæder mig også til at se, hvad de andre konkurrenter har i ærmet. Inden sidste års konkurrence kendte jeg intet til Nicolaj Müllertz, som vandt konkurrencen med 37.000 kroner mere end nummer 2 (man vinder, når man når 50.000 kroner i overskud). Så jeg glæder mig lidt til at se, om der kommer en, for mig, ukendt person, som tager røven på hele mandskabet. Det kunne være lidt sjovt.

Ellers glæder jeg mig bare til at se de unikke ideer, som der plejer at være under et affiliate DM. Det kan kun blive spændende, og hvis du interesserer dig det mindste for at tjene penge på nettet, men ikke rigtig har forstand på det, så kan jeg kun anbefale dig at læse med på folks blogs under dette DM. Der er rigtig meget guld at hente.

Jeg håber, at du vil følge med i konkurrencen samt her på bloggen, hvor jeg vil smide et par indlæg ud i ny og næ, om hvordan det hele går.

Heep,

Sander

Sander

Hej! Mit navn er Sander Grønlund, og her på siden blogger jeg hovedsagligt om det at skabe en online indkomst. Hver måned udgiver jeg månedsrapporter med min indtægt, så du kan følge med i og lade dig inspirere af at se mine tal - 100% uden filter.

6 thoughts on “Bliver jeg den nye danmarksmester?

 1. Cool at du tager kampen op igen! Hvis du kan holde de mål du har sat, tror jeg du har gode chancer i konkurrencen;-)

  Har desværre for mange sider at se til, så håber på at have bedre tid næste gang:-)

 2. Well, det er altid noget ,at konkurrencen er åben, indtil der er blevet fundet en vinder. Og man kan jo sagtens have en side kørende på sidelinjen, og stadig bruge alle de guldkorn, som man måtte falde over under konkurrencen, hvis man følger med på brugernes blogs 🙂

  Men ja, jeg håber, at jeg kan få opnået mine delmål. Egentlig burde jeg også have et mål om besøgende. Men dem plejer jeg ikke at fokusere så meget på. Men hvis jeg kan komme over de 150/dag, så vil det være endnu en personlig rekord 🙂

 3. Fedt du er med igen i år, Sander. Jeg kiggede med fra sidelinjen sidste år, men i år er jeg heldigvis med!

  Jeg glæder mig til at følge din side – du har nogle gode mål, så det skal nok blive spændende. Good luck! 😀

 4. Super cool med delmålene – det er vigtigt at holde sig selv til ilden 🙂

  Umiddelbart tænker jeg, at modebranchen er meget konkurrencepræget. Vil du satse på long term søgninger? Eller hvad er din taktik?

  //Simon

 5. Helt klart long tails, som jeg vil satse på. Det har jeg i hvert fald kun haft gode erfaringer med før. Jeg har aldrig for alvor givet mig i kast med modebranchen. Har kun lavet relativt små sider, så dette bliver spændende 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *