August rapport – Affiliate DM 2013

Så er endnu en måned gået. En måned, der har budt på en masse godt i forhold til min side Mode til piger, hvor jeg blandt andet skriver om højhælede sko. Jeg kan allerede nu godt løfte sløret for, at jeg har fået tjent nogle penge på sitet. Det var en sløj juli måned, hvor siden skulle bruge noget tid på at blive indekseret og så videre, så der kunne jeg ikke præsentere et plus i regnskabet, men derimod et stort og rungende 0. Men nu er det blevet lidt mere spændende at være med i konkurrencen.

Først og fremmest, så vil jeg gerne kigge lidt nærmere på nogle af de mål, som jeg har med sitet. Først og fremmest havde jeg et mål om, at jeg skulle få skrevet flere ord i august måned, end jeg fik gjort i juli. Og selvom 14 dage blev brugt på en dejlig ferie, efterfulgt af en skolestart hvor man lige skal falde til, så er jeg faktisk godt tilfreds med det, jeg har nået. I sidste måned fik jeg skrevet 16.449 ord, som jeg skulle slå i august. Og det gjorde jeg også:

1

2

3

Som det fremgår af billederne, så har jeg skrevet 26.337 ord i august måned, og jeg har rundet 94 udgivne indlæg på siden.  Et antal, som jeg er ganske godt tilfreds med, og jeg går da også efter, at få skrevet endnu mere i september, end jeg fik skrevet i august måned. Et mål, som jeg helt sikkert regner med at indfri. I juli fik jeg skrevet 32 indlæg, og i august fik jeg skrevet 62.

For at kigge lidt på trafikken, som jeg har fået ind på sitet, så havde jeg i juli måned fået 64 organiske besøg fra Google. Ikke dårligt, når man tænker på, at siden først begyndte at leve omkring den 20. eller 21. juli. I den sammenhæng satte jeg mig et mål om, at jeg i hvert fald skulle have 300 besøgende fra Google i august måned, hvilket jeg synes var realistisk. Det var vidst lidt lavt sat i forhold til resultatet:

4

Som det fremgår af billedet, så havde jeg hele 1.470 besøg fra Google i august måned. Næsten fem gange så mange besøgende, som jeg havde sat mig mål for. Det kan jeg ikke være andet end fuldt ud tilfreds med.

5

Antallet af daglige besøgende ligger nu fast på et sted med 50 og 100, og det er jo ikke skidt. Dog ved jeg ikke, om de mange besøgende så skulle have konverteret bedre, i forhold til det de har gjort.

Angående indtjeningen, så skal det lige siges, at mange af de indlæg, som jeg har fået skrevet, ikke har affilaite link på sig endnu. Det er et af de punkter, som jeg skal have kigget på i september måned. Der er også mange af de produkter, som jeg har skrevet om, jeg ikke kan finde på nogen webshops der har et affiliate program, og derfor kan jeg ikke konvertere salg på de besøgende. Så der er mange indlæg, der bare har fået Adsense på sig.

Men jeg synes nu det er sjovest at kigge på de salg, som jeg har fået lavet. Jeg har alt i alt fået lavet 5 salg, hvilket ikke er skuffende. Men et tal, som jeg håber, forøger sig i september måned. Det sjoveste lead, som jeg har fået, og som nok er mit laveste til dato, var det på 2,54 kroner d. 28. august. Men vi tager det hele med. Jeg har fået to salg, der har kastet 65 kroner af sig hver, så det er jo ikke helt dårligt. Alt i alt er det blevet til 175 kroner på affiliate salg i september måned.

6

De resterende penge, som jeg har tjent i denne måned, er blevet tjent på Adsense på de indlæg, som jeg ikke har fået smidt affiliate links på endnu. Adsense har kastet næsten det samme beløb af sig, nemlig små 177,86 kroner. Og taget i betragtning af, at jeg først smed Adsense på, da jeg kom hjem fra ferie, altså d. 18. august, så er jeg ganske tilfreds med 177,76 kroner på 11-12 dage. Det kunne snildt have været meget mere på en hel måned.

Indtjening

Affiliate: 175,- (+175)

Adsense: 177,86,- (+177,86)

I alt: 352,86,- (+352,86)

Udgifter: 0

Organiske besøg i alt: 1534 (+1406)

Indlæg skrevet i alt: 94 (+62)

En så nu kan vi altså gøre status med i alt 352,86 kroner i plus. Jeg har ikke brugt nogle penge på sitet overhovedet, så det er jo ganske tilfredsstillende. Jeg har endnu ikke indfriet nogle af de mål, som jeg satte mig i starten, men jeg regner stærkt med at målet om de 100 indlæg bliver indfriet i september måned, og så kunne det være dejligt at runde de første 500 kroner, som også er et af mine overordnede mål.

Så målene for september må være:

Skriv 40.000 ord

Tjen 500 kroner

Få indsat affiliate links i alle de indlæg, der tillader det

Få 2.000 organiske besøg

Jeg håber, at det selv kører for dig og dit projekt, og at du har fået tjent mere end mig. For så er der noget at jagte for mit vedkommende, og noget som kan motivere mig.

Heep,

Sander

 

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

10 thoughts on “August rapport – Affiliate DM 2013

  1. Feeedt, Sander!

    Skal da lige love for at du har fået knaldet nogle ord ind på siden. Fedt at se. Glæder mig enormt meget, til at se hvor mange besøgende du får fra Google i september! :-).

  2. Godt gået i forhold til antal af artikler! Det er imponerende at man kan få skrevet så meget i løbet af 1-1½ måned. Hvilket program bruger du til at tjekke, hvor mange ord du har skrevet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *