Årets første udlandstur i kalenderen

EDINBURGH

Det kan sgu være farligt at lade mig sidde og tjekke op på billige priser via Google Flights. For jeg ender som regel med at købe en billet eller to, hvis der er noget, der ser interessant ud. Og det er der tit. Forleden fik jeg booket en billet uden egentlig at tænke videre over det, end at Kristoffer Føns (pt. bosat i Edinburgh) havde sagt ja til at drikke en pint.

Først da købet var gået igennem, begyndte jeg at overveje, om jeg ikke også skulle have et sted at crashe, og om der måske skulle en enkelt eller to med på turen, så det ikke var mutters alene. 

Men ja, den første tur til udlandet er nu sat i kalenderen, og den ligger i midten af februar måned. Det bliver ikke mere end en weekend, men det skal nok blive sjovt at se den skotske hovedstad på tæt hold. Og så fik jeg lokket min søster med, så vi kan få taget revanche for turen til Belgien, hvor hun måtte melde afbud i sidste øjeblik på grund af sygdom.

Første forsøg med AirBnB

Ud over at være min første tur til Skotland, bliver det også mit første forsøg med at overnatte via AirBnB. Jeg fandt et værelse i centrum, der kostede omkring 1200-1300 kroner for to overnatninger. Så nu bliver det spændende at prøve den form for logi.

Jeg har udelukkende kun hørt godt om at booke sig ind via AirBnB, så jeg glæder mig virkelig til at prøve det selv. Det bliver nok en smule grænseoverskridende at skulle bo hos nogle vildt fremmede, men stedet så rent og pænt ud, og ud af deres 25 anmeldelser på AirBnB var 100% positive.

Og når de fleste anmeldelser starter med ting som “It is the best room which I lived by Airbnb“, “Amazing flat in the heart of the city : perfectly clean and very warm welcome!” og “The stay here was amazing“, bør der være gode chancer for en rigtig god oplevelse.

Selvom jeg har haft det svært med at flyve på det sidste, tror jeg også kun på, der er én ting, der kan kurere en snigende flyskræk – nemlig at konfrontere sig selv med den.

Der ligger formodentlig også en tur til Budapest og venter i maj måned med et par kammerater, som nok også skal blive en festlig fornøjelse.

Men først og fremmest ser jeg bare frem til at få en kold pint på en af Edinburghs barer om få uger!

 

 

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

One thought on “Årets første udlandstur i kalenderen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *