April rapport – Affiliate DM 2013

Endnu en måned er gået, og det ser mere og mere ud som om, at denne konkurrence er ved at gå på hæld. Eller, sådan har det set ud i et godt stykke tid efterhånden. Efter et par forsøg på at genlive interessen hos folk, både fra min egen og andres side, så må vi nok bare se i øjnene, at vi aldrig får gang i alle deltagerne igen.

4xYThrG

Selvfølgelig er det ikke alle 100 folk, der har været aktive i denne konkurrence, men der var god aktivitet i starten. Nu må vi dog sande, at luften er gået af ballonen, og kun få arbejder stadig videre med deres sites. Langt de fleste sites står bare og hiver det samme beløb hjem hver måned, som de har gjort det sidste halve år, fordi der ikke er lagt mere arbejde i det.

Men hvis det var målet, at lave en side der kunne tjene lidt håndøre hver måned, så er der rigtig mange, der har fået gjort det. Og det er jo også super fedt. Jeg selv er også tilfreds med mine 1000+ kroner om måneden fra mit site, som passivt er røget ind på kontoen hele 2014. Interessen for sitet er der ikke så meget mere – det kommer i hvert fald kun i glimt, og jeg får sjældent gjort noget ved det.

Om der kommer en 2014 udgave, er jeg ikke så sikker på. Starten på konkurrencen sparker dog ofte gang i folk, men gassen holder kun i de første par måneder, hvorefter gnisten forsvinder. Så hvis der endelig skulle komme en konkurrence til, så kan du evt. bruge den som brændstof til at komme i gang med et nyt projekt.

I de to udgaver af affiliate DM, som jeg har deltaget i, har jeg fået lavet mine to mest indbringende affiliate sites til dato. Så det er jo ganske udmærket, og det er jeg da glad for. Men her i en anden udgave har der ikke været lige så meget intensitet fra deltagerne, som der var i første udgave, hvor mange var opsat på at vinde konkurrencen, eller i udgaven før den, hvor Dennis Drejer vandt med nextfashion.dk.

Mit sidste indlæg, der blev 10.000 ord om forårsjakker 2014, har ikke givet noget specielt. 123 har landet på siden, og jeg ranker stadig på side 3 på selve frasen.

En sølvmåge lander ganske langsomt på Balticas flerfarvede lysstofrør og kigger opmærksomt ud på havet, og vi skal jo også til tallene.

Affiliate: 8009,89 (+1145,24)

Adsense: 3460,17 (+140,21)

I alt: 11470,06 (+1285,45

Udgifter: 0

Organiske besøg: 19886 (+1198)

Indlæg skrevet i alt: 403 (+1)

Besøgende i alt: 1562

Værdi pr. besøgende: 0,82 kroner

 

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

6 thoughts on “April rapport – Affiliate DM 2013

 1. Du har helt ret i, at det har været mindre intensivt denne gang.

  En stor del af skylden ligger ved mig, da jeg gik all in på JUF samtidigt med tredje runde. Set i retrospekt var det recipe for disaster.

  Det er fedt, du har været med til at holde det i gang. Tak for det!

  1. Og så er det vel egentlig også første gang, det er trukket så langt ud med at finde vinderen, er det ikke?

   Dennis og Nicolaj kværkede rimelig hurtig alt modstand i de første runder. Kan også være derfor, gassen er gået lidt af, som tiden er gået.

   – Ingen årsag, det har været meget sjovt at være lidt med fra sidelinjen 😉

 2. Hej Sander
  Endnu engang en god rapport og endnu engang over 1.000 kr – tillykke.
  Du har ret i at intensiteten er faldet gevaldigt og ud fra Amino, tror jeg kun der er 3 der holder fanen højt – dig, kameravalg.dk og så mit bud på en vinder – dildo-priser.dk.
  Personligt er der for meget i mit liv nu, til at jeg kan koncentrerer mig om at skrive 1.000 ord per indlæg og derfor er det kun blevet til 2 indlæg i april hos mig.
  Næste skridt for dig er vel også at komme over 1 kr. per besøgende?

  Jeg har ligget over 1 kr. de sidste par måneder – dog i april lidt under 1 kr.

  Igen godt arbejde:)

  1. At holde fanen højt er måske en lille overdrivelse, i og med det kun er blevet til et indlæg i april måned. At indkomsten så stadig holder sig på en et fornuftigt tal, er så bare fint med mig 🙂

   Jeg tror også, at Jonas er et godt bud på en vinder. Han har gjort et godt stykke arbejde, og han er stadig i gang med at udvikle på siden, hvilket mange af de andre topplaceringer ikke er.

   Jeg har overhovedet ikke for meget i mit liv lige nu, til at give den en skalle. jeg har bare ikke haft lysten, og så sker der ofte ikke så meget 😛

   At komme over 1 kr pr. besøgende ville være fedt – hvis besøgstallet så bare bliver over de 1000 om måneden 😛

 3. Ja, der sker nok ikke så meget. Personligt kom jeg aldrig i gang med den side, som jeg tilmeldte, og jeg bruger min tid på andre sider. 😀

  Problemet for mig derinde er, at der ikke er nogen debat. Jeg har fået langt mere ud af min egen Affiliate500 gruppe, hvor jeg fik lyst til at skrive hver gang du skrev sygt meget. 😀

  AffiliateDM gav mig kun lyst til at arbejde på affiliate, når jeg så folks månedsrapporter. Men jeg arbejder bedre med en række kortsigtede mål.

  1. Ja, månedsrapporter er virkelig noget, som kan få folk i gang – inklusiv mig selv. Men det nytter bare ikke så meget, når man kun er i gang en dag eller to derefter.

   Affiliate500 gruppen har i særdeleshed været meget mere givende på produktionsfronten i denne omgang. Det kan der ikke være nogen tvivl om. Og nu er det jo efterhånden noget tid siden, jeg har været indehaver af førstepladsen om de 100k ord. Det må der laves om på 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *