Just fucking do it

30 blogindlæg på 30 dage?

Et af mine mål på min lange liste er blandt andet, at jeg skal skrive 30 blogindlæg i 30 dage i træk. Jeg vil ikke sætte noget krav til længde, kvalitet eller hvornår på døgnet de skal skrives. Og hvis jeg ikke klarer dette forsøg i første hug, så er det bare med at forsøge igen.

Målet er, at holde mig aktiv på min blog, hvor der har været langt imellem snapsene, og så håber jeg, at det kan gå hen at blive en vane for mig, at skrive oftere på min blog.

Jeg har allerede skrevet en del ideer ned til fremtidige blogindlæg, og burde være dækket nogenlunde ind med ideer de næste 15-16 dage endnu. Da jeg egentlig ikke har meget mere at sige i dette indlæg, end at jeg starter på denne challenge mod mig selv, så vil jeg da benytte lejligheden til at videregive et motivationsbillede, som du kan se øverst.

Dernæst er det bare med at komme i gang med nogle af målene på din egen liste. Eksempelvis at skrive 30 indlæg på 30 dage!

Sander

Sander Grønlund - Iværksætter, blogger og tænker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *