1427,28 kroner mere om året med Adsense

En dags arbejde gav 1427,28 kroner mere om året med Adsense

For et par måneder siden fik jeg sparket min Total Adsense Guide i luften, hvilket blev til samlet 12 videoer, der viste, hvordan du selv kunne sætte en Adsense side op, og tjene lidt ekstra lommepenge. I den anledning satte jeg selv et nyt site op, nemlig denne side – slankekur for unge. Ingen af mine MFA (made for adsense) sider er særlig pæne eller godt skruet sammen – de er meget tynde, og har kun det ene formål; nemlig at tjene penge på Adsense annoncer.

Anyway, et stykke tid efter besluttede jeg mig for at lave et lille skrive maraton, hvor jeg ikke lavede andet end at skrive artikler en hel dag i træk – stærkt inspireret af Halfdan Timms skrive maraton, hvor han skrev 24 timer i træk. Jeg havde i stedet et andet mål – nemlig at skrive mindst 80 nye artikler til et site, for at se om content virkelig var king. Altså 80 nye artikler, og hver artikel skulle minimum være 300 ord. Det betød 24.000 nye ord, og mindst 80 nye keywords at ranke på. Og som du kan se herunder, så fik jeg rundet de 80 artikler.

Tjen penge med adsense

Kvaliteten i artiklerne var mig ikke så vigtig, da det primære for mig var at se, hvor mange nye besøgende jeg kunne få, kun ved at skrive artikler, og intet andet foretage mig. Jeg ville altså ikke arbejde med linkbuilding, da dette forsøg kun skulle baseres på nyt indhold. Så jeg fik skrevet de 80 artikler, og smed omkring 50-60 stykker op med det samme, og resten røg op for et par uger siden.

Derefter ventede der så et par måneders ventetid, før jeg kunne konkludere, hvordan forsøget har klaret sig. Og nu synes jeg selv, at jeg har et par fornuftige resultater. Jeg sammenligner en hel måned fra før forsøget blev startet med de seneste 30 dage, og viser så, hvordan det har virket.

Besøgstallet voksede med 931%

Lad os starte med besøgstallene. I december måned havde jeg 161 unikke besøg på siden, som du kan se på grafen herunder. Flere af dagene var med enten 0 eller 1 besøgende, og hvis man ser kritisk på det, så kan det skyldes en julemåned, hvor ingen fokuserer på sundhed. Men i måneden før, altså november, havde siden kun 55 besøgende. Og der er intet arbejde blevet lavet på daværende tidspunkt, til at hjælpe besøgstallet op i december.

ind2

De 161 besøgende er dog vokset voldsomt siden da, og de sidste 30 dage har budt på intet mindre end 1.661 besøgende, altså en stigningsprocent på hele 931%. Nu kører siden dagligt med 50-70 besøgende, hvilket er en væsentlig forskel siden de 0-1 besøgende om dagen.

ind5

Indtjeningen steg med 371%

Mine Adsense sider har aldrig tjent mig mere end omkring 80 kroner pr. side. Og ved denne side har jeg ikke tjent kassen endnu, da klikpriserne kun svinger imellem 1-3 kroner ca. Jeg skal også have arbejdet lidt med CTR, som formodentlig kan laves bedre. Men i december måned tjente siden 32,06 kroner via Adsense annoncer.

ind3

I de seneste 30 dage er dette beløb vokset med 371%, og har rundet de 151 kroner. Det lyder måske ikke er meget, men det har da rundet en af mine milepæle, hvilket var at tjene 100 kroner om måneden på en Adsense side. Næste mål er så at tjene 200 kroner på en side, og mon ikke det kommer snart.

ind4

Jeg håber, at dette indlæg har inspireret dig.  En dags arbejde har givet mig 1427,28 kroner mere om året. Se, disse tal giver mig blod på tanden til at lave flere at disse dage, hvis hver kan give mig over 1000 kroner mere om året.

Har du selv prøvet nogle forskellige metoder til at tjene mere eller få flere besøgende på dine Adsense sider, så må du meget gerne smide en kommentar med en besked, eller et link til dit eget projekt!

De bedste hilsner,
En glad Sander

 

Sander

Hej! Mit navn er Sander Grønlund, og her på siden blogger jeg hovedsagligt om det at skabe en online indkomst. Hver måned udgiver jeg månedsrapporter med min indtægt, så du kan følge med i og lade dig inspirere af at se mine tal - 100% uden filter.

7 thoughts on “1427,28 kroner mere om året med Adsense

 1. Det er fanme godt gået med så meget tekst på så kort tid. Ganger man merindtægten op med et par år, så er det bestemt en hæderlig timeløn.

  Det vil være super, hvis du kan skrive en opdatering om nogle måneder for at se om du skulle være så uheldig at ryge for et panda filter. Med så mange sider med tyndt indhold er det jo en reel risiko, og det vil være en spændende tilbagemelding, om det er lykkedes at holde trafikniveauet.

  Held og lykke med siden.

 2. Det tog også hårdt på mig til sidst! Tror var oppe og skrive en artikel på mindre end 4 minutter på et tidspunkt. Men igen, kvaliteten er virkelig ringe, og det skulle da ikke overraske mig, hvis den blev ramt af en panda, eller noget andet lignende sort og hvidt dyr.

  Men ja, jeg skal nok komme med en opdatering om et par måneder, og skrive lidt om hvordan trafikniveauet ser ud 🙂

  Mange tak Kim!

  Sander

 3. Så er der gået lidt over et års tid siden den oprindelige post.

  Det ville være super at høre om du blev banket helt tilbage af Google, eller siden er fortsat med at vokse.

  Eventuelt bare en kort opdatering.

  1. Hey Kim!

   Kort efter solgte jeg siden, så jeg kan desværre ikke komme med flere opdateringer omkring siden.

   Så vidt jeg kan huske, så solgte jeg den omkring maj måned, og indtil da steg indtjeningen kun 🙂

 4. Hej
  Må jeg spørge hvorfor du ender med at sælge siden. Ville det ikke være bedre at beholde siden og få del i den indtjening der kommer?
  vh

  Christian

  1. Hej Christian – tak for din kommentar!

   Jo, det kan man sige. Og hvis det var i dag, havde jeg nok også beholdt siden.

   Dengang havde jeg bare kun et kortsigtet fokus, og jeg var usikker på, om indtjeningen ville fortsætte med at stige, eller om den et par måneder efter ville være faldet til minimal igen.

   Derfor ville jeg hellere skippe den videre og få et højere beløb her og nu, i stedet for at gå at vente på pengene. Dog er jeg ikke længere så kortsigtet, og det kunne have været sjovt at se, om siden stadig ville have haft den samme indtjening og de samme besøg her et godt stykke tid efter.

   Dbh,
   Sander

 5. Det er et meget interssant eksperiment må man sige, og det understreger bare mine egne erfaringer med Adsense, nemlig at lidt indhold er bedre end ingen indhold.

  Desværre tror jeg ikke det helt holder i længden, og så afhænger det også af, hvor meget konkurrence der er inden for en niche. Kvalitet vil, i længden, have større betydning.

  Derimod så tillader Google jo ikke side, som kun har til formål, at tjene penge på Adsense 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *